20.4.2015

we have changed but we're still the same

Elävien kirjoissa ollaan! Mun oli tarkoitus postata eilen, mutta suunnitelmat vähän muuttui, eikä aikaa löytynyt tarpeeksi. Lähdettiin lauantaina töitten jälkeen vähän viihteelle, ja meillähän siis loppu työt kello 1.30:D Oli ihan mielenkiintoista kierrättää taksimatkalla viinipulloa ja jonottaa baariin miljoona vuotta. Pidin sitten samalla epäviralliset tuparit, nimittäin jatkot oli mun luona. Ensimmäistä kertaa tuli käveltyä kotiin ja mä ihan yllätyin siitä, miten lähellä asun. Jatkot tietysti kesti aamuun asti, joten eilinen päivä meni hyvin pitkälti nukkuessa. Mulla oli vapaailta, joten ei tarvittu paljon suostuttelua ja lähdettiin taas bondailemaan muutaman työkaverin kanssa. Näitä sattuu! Kotimatka oli yöllä ihan mielenkiintoinen, sillä tarvitsin kännykän navigaattoria perille löytääkseni. En oo ehtiny käppäilemään hirveesti missään lähistöllä, joten oon kieltämättä vähän kujalla mun asunnon sijainnista:D

Tää ilta saa luvan mennä ihan rauhallisissa merkeissä, sillä huomenna ois taas aikanen herätys ja pitkä päivä edessä. Jos nyt ei ilmaannu mitään sen kummempaa, niin kuvaan huomenna kämppävideon. En uskalla luvata mitään, mutta keskiviikkona todennäköisesti video tulee sitten tänne:)

IMG_1081-001
IMG_1125-001
IMG_1091-001
IMG_1130-001
IMG_1107-001

Siinäpä olis asua viime viikolta, kun sisäpiha pääsi taas kuvauspaikaksi ja naapurit sai ''viihdyttävää'' katseltavaa. Onneks tuolta pihalta löytyy sen verran paljon erilaisia taustoja, että voi jatkossakin kiireen iskiessä hyödyntää sen taustana asukuville:D 

Mitä tykkäätte asusta?

ps. Onko banneri nyt ok? Tosi hankalaa valita fontti, kun vaihtoehtoja on niin monta!

6 kommenttia:

 1. Tosi kiva toi banneri!
  Ja asukuvien taustakaan ei ole yhtään paha, joten ei haittaa ainkaan muo, jos useampi asukuva tulee samalta pihamaalta ;--)
  Ja oot taas niin nättinä!

  VastaaPoista
 2. Hyvältä näyttäää :)

  VastaaPoista
 3. Banneri on ihana, tosin hiukan häiritsee kun se on vinossa/epätasasesti noihin reunoihin nähden...? :D
  Nää kuvatkin on tosi raikkaita ja pirteitä ja näytät onnelliselta, sulla on ihana hymy näissä :) Toivottavasti oot tyytyväinen elämääs, kuulostaa mukavalta!

  VastaaPoista