18.5.2015

pikavisiitti Symphonylla

Hellurei ja hellät tunteet! Kirjottelen taas vaihteeks töissä, jospa tästä jotain tulis! Viikonloppuna olin tosiaan vapaalla ja oli kyllä hyvä viikonloppu:) Tuli tehtyä jotain ihan extemporea, ja nyt oon ollu koko päivän yhtä hymyä. Kerrankin siis hyvä maanantai!

Lauantai lähti käyntiin pienellä pyörähdyksellä Silja Symphonylle. Kyseessä oli parin tunnin bloggaajaristeily, tosin laivahan pysyi maissa koko sen ajan. Nyt onkin sitten ihan kauhee laivakuume, ja oon tässä kuumeisesti koittanu houkutella seuraa Ruotsin risteilylle viikon päästä. Ei oo toistaseks onnistunu, mutta ehkä myöhemmin kesällä sitten. Harvemmin vaan on kahta vapaapäivää putkeen, mikä vähän hankaloittaa lähtemistä.

Laitetaas näin heti alkuun lauantain asua, joka kuvattiin kannella. Huomatkaa suorat hiukset!

IMG_9198-001
IMG_9197-001
IMG_9186-001
IMG_9168-001
IMG_9179-001
IMG_9190-001


Mulle iski taas vaihteeks vaatekriisi just ennen lähtöö, mutta tollasta mä sitten sain aikaiseksi. Kenkävalinta oli siinä mielessä vähän huono, että menin kävellen terminaaliin. Oli hidas ja kivulias matka varsinkin, kun menin tyypillisesti vähän eksymään. Ja mulla oli vielä kartta puhelimesta auki! Kyseessähän oli vaan noin 900 metrin pituinen matka... Hyvä minä.

Mitä tykkäätte asusta?


IMG_2974-001
Laivalla meidän tarkoituksena oli kiertää eri rasteja, joista jokaisesta saatiin leimat lappuihin. Mehän Ennin kanssa startattiin fiksusti juomarastista, jossa oli tarjolla erilaisia viinejä. Päädyttiin ottaa shampanjaa ja vielä tyhjään vatsaan, haha:D


IMG_2976-001
Symponylle on avattu uusi Sushi & Co.-ravintola, jonka antimia päästiin maistelee. Mä oon ehkä kerran aiemmin maistanu sushia, mutta oli siis positiivinen yllätys!


IMG_2983-001
Laivalla oli melko hiljaista meitä bloggaajia lukuunottamatta, mutta kyllä sieltä pari matkustajaakin löytyi. 


IMG_2991-001
Käytiin tsekkaa yhtä Commodore-hyttiä, josta löytyi kaikki mukavuudet poreammeesta lähtien. If I was a rich girl, nananana...


IMG_3021-001
Yökerho näytti vähän erilaiselta päivänvalossa:D Hyvät drinkit oli!


IMG_3023-001
Kun kaikki leimat oli kerätty, suunnattiin Buffettiin herkuttelemaan jälkiruuilla. Laivalla ehdottomasti parasta on kyllä buffetti!

Sellanen lauantaipäivä tällä kertaa, oli kyllä mukavaa! Jospa mä pääsisin pian ihan kunnolla risteilee:)
 

2 kommenttia:

  1. Kiva minilaivailu :)! Näin muuten sut katsomassa Suomen peliä, oli vaan niin tungos, etten mä viittiny tulla häiritteen :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ai näit vai, haha! no mut ens kerralla sitten:)

      Poista