9.6.2015

I'll keep dancing till the morning with somebody new

Hellurei! Täällä yks väsyny työläinen hei. Huomaa taas että kello lähenee puolta yötä, on taas sen tasoisia juttuja täällä töissä. Tuli tossa äsken laulaa luikauteltuakin pelipöydän ääressä taas vaihteeks. Ootan kauhulla sitä päivää, ku joku vielä keksii ottaa nauhalle esimerkiks mun Pikku G vedot:D Osaan siis Romeon ja Julian vieläki ulkoo! Mut ei siitä sen enempää, haha.

Ens viikolla oiski sitten jo juhannus, apua! Mulla ois tässä vielä muutamana päivänä töitä ennen juhannusta, ja tiistaina lähdenkin sitten Iisalmea kohti. Edellisestä visiitistä on jo yli kaks kuukautta, mikä tuntuu ikuisuudelta. Ravasin siellä kuitenkin jossain välissä about kolmen viikon välein:D Ei oo ollu ikävä kyllä sinne, täytyy myöntää. Nytkin ehdin olla siellä vaan pari päivää, sillä torstaina suunta käy kohti Himoksen juhannusta. Onko kukaan teistä lähdössä sinne juhannuksen viettoon?

En nyt hirveesti ehdi kirjotella, mutta siis tänne ei kuulu sen ihmeempiä. Sain vihdoin parit asukuvat napattua tossa sunnuntaina - darralookissa tottakai:D Pitäis joskus saada taltioitua kuvaustilanne esimerkiks videolle, oli meinaan sellasta säätämistä taas vaihteeksi. Kuvaajalla vuotivat silmät ja allekirjoittaneella nenä, ja yks hiussortuva ei pysyny millään ojennuksessa, kuten varmaan näkyy. No mut nää on ihan perus, ei se oo niin justiinsa!

IMG_3289-001
IMG_3253-001
IMG_3292-001
IMG_3261-001
IMG_3296-001
IMG_3298-001
IMG_3245-001


Mitä tykkäätte asusta?

14 kommenttia:

 1. Tosikivoja kuvia ja asu!! Varsinki toi hame on tosikiva:)

  VastaaPoista
 2. Mä en tykkää yhtään tosta hameesta, se ainakii näyttää sametilta ja toi väri on ku mun mummon sohva :D hahah

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. haha no mut hei, kaikesta ei voi tykätä!:D

   Poista
 3. Viimiset 3 juhannusta ollut Himoksella ja niin tänäkin vuonna. Pitää tulla moikkaan, jos törmään suhun! :)

  VastaaPoista
 4. Vastaukset
  1. takki on saatu oasapilta joskus aikoja sitten:)

   Poista
 5. Muistanko väärin vai etkö ollut viimevuonna (ainakin sen kerran) tekemisissä motherfuckin' fashion lauran kanssa? Aika järkyttävä uutinen vai? :-(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. en sen kummemmin ku että kerran käytiin kuvaamassa. olihan se aika järkyttävä uutinen, kaikki tsemit menee kyllä omaisille!

   Poista