3.6.2015

ostoksia videolla!

Heissulivei! Kuvasin teille vähän viimeaikaisia ostoksia, täältä pesee:)

 ps. Vielä tänään ehtii osallistua metallic tattoos -arvontaan!

11 kommenttia:

 1. Ihana postaus <3 mikä olikaan nimeltään tämä liike josta esim vaalean violetit vaatteet ostit?! KuuloSti uudelta itselle!

  VastaaPoista
 2. Kiva tuo sun tukka! :-) ja ostoksetkin tietty!

  VastaaPoista
 3. toivottavasti et ota tätä pahalla, mutta pakko kysyä että miks ostat vaatteita jotka ei sit oo ihan sopivia? vai tajusitko vasta oston jälkeen? ite ainakin oon huomannu et vaikka kuinka tykkäis jostain, niin ei sitä vaan sit tuu käytettyy jos ei oo oikeen kokonen :( mutta tietty jos itteä ei haittaa vaikka pidellä hameen helmaa tai että on liian löysä toppi..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. oon tajunnu vasta ostamisen jälkeen:) hankalaa lähtee esimerkiks yhtä hametta palauttaa jos on siis netistä tilannu. mulla on aina maksimekkojen kanssa sama ongelma, eli sille ei varsinaisesti voi tehdä oikein mitään, ellei sitten lyhennä mekkoja:D

   Poista
 4. miksi ostat vaatteita, joista jo valmiiksi epäilet tuleeko niitä pidettyä? tää materialistinen yhteiskunta, missä määrä korvaa laadun, on jo oikeesti sairas.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täys komppaus tälle kommentille!

   Poista
  2. en oo valmiiks epäilly, vaan vasta ostamisen jälkeen:)

   Poista
 5. Ihana Senja! Jotenki oot tosi erilainen videolla mitä kirjotuksista saa kuvan, siis hyvällä tavalla :) Kivoja vaatteita :)

  VastaaPoista