3.7.2015

party @ summer heat (sisältää arvonnan!)

Heippa ihanat! Alotin tän postauksen kirjoittamisen jo päivällä kotona jatkaen töissä, mutta keskenhän tää jäi ja nyt ollaankin sitten jo uuden vuorokauden puolella. Arvatkaa mikä päivä tänään oli? Mun blogi täytti 5 vuotta! Bloggaamista takana on vielä pari vuotta päälle, mutta tää nykyinen blogi on ollu pystyssä 2.7.2010 lähtien. Hurjaa! Takana on 1067 postausta, mikä tuntuu ihan uskomattomalta määrältä. Viidessä vuodessa on ehtinyt tapahtua paljon, ja blogia taaksepäin selaamalla voikin seurata mun kasvua 17-vuotiaasta teinistä 22-vuotiaaks nuoreksi naiseksi.

Selasin aamulla mun ihan ensimmäisiä postauksia. Koko blogiskene on muuttunut noista ajoista huomattavasti, jos vertaa esimerkiksi postausten aihealueita ja kuvia. Silloin varsinkin kuviin tuli panostettua paljon vähemmän, ja postausten sisällöt ei olleet niin tarkkaan suunniteltuja. Hymähdin esimerkiksi tälle postaukselle - sisältönä ainoastaan surkea web-kamerakuva mun kokkaamista hampurilaisista:D Niin ne ajat vaan muuttuu!

En oo koko viisivuotisen blogitaipaleen aikana järjestäny minkäänlaisia lukijatapaamisia (paitsi viime kesän raakasuklaa workshop, johon lopulta kukaan ei päässy paikalle:D), mutta viime lauantaina asiaan tuli vihdoin muutos, kun keräsin lukijaporukan kasaan ja suunnattiin Summer Heattiin. Mua jännitti ensinäki tosi paljon se, että saanko muutaman päivän varoitusajalla ketään paikalle. Lopulta meitä oli kuitenkin yhteensä kymmenen kasassa ja olisi sinne muutama lisääkin mahtunut, mutta toisaalta jutteleminen oli helpompaa pienemmällä porukalla.

Ilta oli tosi onnistunu, ja tapasin kyllä niin mahtavia tyyppejä ettei mitään järkee! Ollaankin jo vähän puhuttu uusista kemuista samalla ja mikä ettei isommallakin porukalla. Olis tosi kiva järjestää jossain vaiheessa kesää piknik, jonne kaikki halukkaat teistä lukijoista voisi tulla. Miltäs kuulostaa? Oon melko pitkälti viikonloppuisin töissä, mutta jospa loppukesästä onnistuis! Ainakin koitan ilmoitella mahdollisesta piknikistä hyvissä ajoin:D

IMG_3660-001

Sitten itse lauantai-illan kuvasaldoon. Suunnattiin paikalle jo hyvissä ajoin kymmenen jälkeen, ja jouduttiin oottelee hetki meidän pöytää. Palvelu kuitenkin pelasi, ja odotusaika meni nopeasti drinkkejä siemaillessa ja tutustuessa paikkoihin ja toisiimme. Napattiin yllä oleva ryhmäkuva heti alkuun:)

IMG_3698-001
IMG_3706-001
IMG_3719-001
IMG_3720-001
IMG_3727-001
IMG_3722-001
IMG_3732-001
IMG_3738-001
IMG_3742-001
IMG_3763-001
2015-06-029

Kiitos vielä kaikille paikalle saapuneille hyvästä seurasta!♥

ARVONTA!

Sitten hyviin uutisiin kaikille jotka ei päässeet paikalle, mutta bileet Vanhalla Ylioppilastalolla kiinnostaisi! Sain nimittäin arvottavaksi 2 kappaletta vip-kortteja Summer Heattiin, jotka oikeuttavat ilmaiseen sisäänpääsyyn vip-jonon kautta kortin haltijalle ja avecille, sekä pääsyn yläkerran vip-tilaan. Bileet Summer Heatissa jatkuvat aina elokuulle asti joka perjantai ja lauantai, joten aikaa lahjakorttien käyttämiselle löytyy rutkasti. Arvon voittajia siis kaksi, ja osallistumisaikaa on keskiviikkoon 8.7.2015 asti! Osallistua voi jättämällä kommentin tähän postaukseen sähköpostiosoitteella varustettuna :)

Nyt vihdoin unten maille! Edessä on taas tapahtumarikas viikonloppu, eli palaillaan ensi viikon puolella. Perjantain helteet kuluvat näillä näkymin aurinkoa palvoessa niin kattoterassilla kuin stadikallakin. Myöhemmin suunta käy vähän extemporena Hämeenlinnan yöelämään, ja sunnuntaina vuorossa olisi työporukan bileet. Ihana kesä, muistakaa nauttia!

25 kommenttia:

 1. anniv.saikkonen@gmail.com

  VastaaPoista
 2. Kävin summerheatisa joskus pari vuotta sitten kerran, nyt olis hyvä päivityskäynnin aika!:D ssadetta@gmail.com

  VastaaPoista
 3. Eikä! Vitsi mun on pitänyt monena kesänä suunnata tonne, mut aina vaan jäänyt! Josko vihdoin tänä vuonna:-) sinii-i@hotmail.com

  VastaaPoista
 4. :) sonnjan_@hotmail.com

  VastaaPoista
 5. Mukana ollaan arvonnassa ! En ookaan ikinä ollut Summer Heatissa niin ehkä nyt ois korkee aika jo. :D
  henduu_92@hotmail.com

  VastaaPoista
 6. Osallistun! annu.makela@netikka.fi

  VastaaPoista
 7. Mukana! suueri@luukku.com

  VastaaPoista
 8. Uuuu vanha ylioppilastalo on ihana!! :D
  Theblackparadeisdead@hotmail.com

  VastaaPoista
 9. uuuuu tonne olis kyllä mahtavaa vihdoin tänä vuonna ihanaa päästä!! :D

  viivi.korpela@hotmail.com

  VastaaPoista
 10. osallistun :) jaana_palvanen@hotmail.com

  VastaaPoista
 11. annikasalolahti@hotmail.com

  VastaaPoista
 12. Summer heatissa ei oo tullu käytyy vielä. mira.sipola@hotmail.com

  VastaaPoista
 13. Osallistun!

  jjanita-@hotmail.com

  VastaaPoista
 14. Vitsi, ottaisin parhaan kaverini näkemään vähän muutakin kuin kotikaupungin yöelämää! :D (:
  sirkku.w@hotmail.com

  VastaaPoista
 15. yasmin_hyrkas@hotmail.com

  Aina kuullut summer heatistä, mutta koskaan käynyt :D olis kiva saada tekemistä ja menoa muuten surkeaa kesään.

  VastaaPoista
 16. Mäkää en oo koskaa käyny Summer Heatis koska opiskelijalle se sisäänpääsymaksu on vaan liikaa :DD eli pakko osallistuu!

  jompulapompula@hotmail.com

  VastaaPoista
 17. jee osallistun :)
  sihveli-@hotmail.com

  VastaaPoista
 18. marika_doan@hotmail.com :)

  VastaaPoista
 19. Ehdottomasti mukana! vaaleanpunainenhattara@gmail.com

  VastaaPoista
 20. Maikkiliina8@gmail.com

  VastaaPoista
 21. kerkeenks vielä... :Dd aini.lautamatti@gmail.com

  VastaaPoista
 22. Oi toivottavasti viel kerkee!!
  murmeli1991@Hotmail.com

  VastaaPoista