20.8.2015

makeup favourites

Tsau! Viime päivät on taas ollu melkosta hulinaa eikä asiaa auta yhtään se, että kärsin kesäflunssasta. Kurkku on ihan jäätävän kipee ja välillä tuntuu, että ääni lähtis kokonaan. Nyt juontotöiden myötä mun kurkku on ollu kieltämättä aika usein kipeenä ja oonki miettiny, että puhunkohan mä jotenkin väärällä tavalla. Täytyis siis vissiin opetella puhumaan oikein:D

Asiasta toiseen! Vaikka soijaa on pukannu lämpimien kelien ansiosta paljon, oon jotenkin innostunu meikkaamisesta entistä enemmän. Oon kokeillu uusia juttuja ja jaksanu panostaa meikkiin ihan eri tavalla. Vielä vuosi sitten mulle oli harvinaista edes meikata joka päivä! Nyt pakkelit ''pitää'' vetää naamaan joka päivä ja koska oon helposti kyllästyvää tyyppiä, niin tekee mieli kokeilla kaikkee uutta. Esimerkiks värikkäitten luomivärien kokeiluun tai erikoisten rajausten tekemiseen en oo vielä lähteny, mutta ehkä joku vapaapäivä vois sellasiakin viritellä. 

Oon vuosien saatossa käyttäny lähes poikkeuksetta samoja meikkejä samoilta merkeiltä. Blogin myötä testiin on kuitenkin päätyny myös mulle uusia tuttavuuksia, tai sitten oon muiden suosituksesta (perus) päätyny ostamaan jotain normaalista ostoslistasta poikkeavaa. Ajattelinkin vaihteluksi asukuville esitellä mun tän hetken suosikkimeikit!

IMG_0383-001
Ehdottomasti paras meikkiostos pitkään aikaan on Chanelin puuteri. Kai muutki ostaa meikkejä vaan putelien ja rasioiden ulkonäön perusteella?:D Okei toimii toi muutenkin! Nyt vaan en oo voinu käyttää tota hirveesti, sillä sävy on mulle liian vaalee. No mut riittääpähän talvelle sitten.

IMG_0386-001
 Meikkipohjassa suosikkeja tällä hetkellä on No7 Beautifully Matte -meikkivoide, sekä Sensain pohjustusvoide (saatu).

IMG_0388-001
Ehdottomasti paras luomivärihankinta on Maybellinen The Nudes -paletti. Mitään muuta ton lisäks ei tarvii! Oon kieltämättä haaveillu aina Urban Decayn Naked -paletista, mutta toistaseks taidan tyytyä vielä tohon Maybellinen vastaavaan. Toisaalta Urban Decayn meikkejä saa nykyään Suomesta, eli jossain vaiheessa tulee varmaan sekin hankittua.

IMG_0399-001
Kulmien tekoon käytin ennen Wet 'n' Wildin palettia, kunnes Seppälälle tuli oma meikkivalikoima. Ehdottomasti mun lemppari - kestää pitkään ja sävyt on just sopivia.

IMG_0393-001
Oon vasta viimeaikoina kunnostautunu meikin pohjustamisen suhteen. Luomivärin pohjustukseen käytän hyväksi havaittua Lumenen pohjustusvoidetta. Luomivärit pysyy hyvin ja luomivakoihin paakkuuntumatta koko päivän:)

IMG_0397-001
Tällä hetkellä ehdottomasti eniten käytössä oleva huulipuna, eli Lumene Natural Coden Smile Booster sävyssä 19 (saatu). Lähes kaikki mun huulipunat on eri punaisen sävyissä ja oonki miettiny, että täytyis testata esimerkiks oranssia tai hieman rusehtavaa huulipunaa.

IMG_0392-001
Poskipuna, aurinkopuuteri sekä korostusväri samassa = täydellisyys. Korostusväriä tulee harvemmin käytettyä, mutta noi kaks muuta on ollu sitten sitäkin kovemmassa käytössä!

IMG_0404-001
Oon aina kuljettanu mun meikkejä ihan vaan laukun sivutaskussa, kunnes huomasin ton meikkipussukan laukkuja Fashionroomilta valitessani (saatu). Muistuttaa melko paljon Ted Bakerin meikkipussukkaa, joka sekin siintää vaan haaveissa tällä hetkellä. Kaikkia käytössä olevia meikkejä en kuljeta mukana, mutta tohon mahtuu just ne tarpeellisimmat mitä esimerkiks työillan aikana tarvii lisäillä. Just passelin kokoinen laukussa mukana kuljetettavaksi:)

Nyt alkaa silmäluomet jo pikkuhiljaa lipsumaan eli tässä kaikki tältä erää, palaillaan toivottavasti pian!

2 kommenttia:

  1. Mun mielestä toi seppälän "uus" kulmapaletti ei oo yhtään niin hyvä ku se vanha wet 'n' wildin. Mulla jotenki kuluu noi värit pois kulmista vaikken mielestäni päivän aikana mitenkään koskettele mun kulmakarvoja. Sävyt on kyl paljon paremmat ku vanhassa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. aijaa, mä en oo huomannu tollasta kulumista taas ollenkaan:) mut joo sävyt on kyllä just eikä melkein nappiin!

      Poista