28.8.2015

mammalook

Heippa! Kello lähenee yhdeksää perjantai-iltana, ja mun suunnitelmat on vielä ihan auki. On taas tyypillinen fiilis, että kotona ei huvittais nyhjöttää. Jospa mä vielä keksisin jotain! Onneks huomenna ois kuitenkin kaikkee kivaa tekemistä luvassa. Päivä starttaa sillä, että mennään mun kaverin kanssa siivouspäivän myötä Ruttopuistoon myymään ylimääräsiä vaatteita pois. Jos siis kiinnostaa käydä ostamassa vaatteita tai muuten vaan moikkailemassa, niin meikäläinen on näillä näkymin kahdestatoista eteenpäin paikalla! Vielä pitäis tehdä kaappien tyhjennys ennen sitä, huhhuh. Jospa mä uskaltaisin luopua mahdollisimman monesta ylimääräisestä rätistä:)

IMG_0574-001
IMG_0584-001
IMG_0566-001
IMG_0587-001
IMG_0581-001
Toppi Oasap (saatu), hame ja laukku Forever21

Siinäpä ois mun mammalook parin viikon takaa. En oo käyttäny tota hametta aiemmin just ton mammaefektin takia, mutta pitihän se nyt kerran edes testata. Ehkä toi päätyy huomenna myyntiin, vai mitä mieltä ootte?:D

19 kommenttia:

 1. Miks käytät sun vanhoja rintaliivejä jotka on aivan liian isoja sulle? Ton paidankin alta huomaa että noi on aivan liian isot.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. koska mulla ei oo varaa uusiin rintsikoihin! no ei nyt sentää, noi rintsikat on ollu ihan sopivat olkaimien kanssa mut ilman olkaimia oliki sitten vissiin eri asia:) ärsytti itteeniki näitä kuvia kattoessa. rintsikkaostoksille siis!

   Poista
  2. Haha mulla päinvastainen ongelma, lihomisen myötä rintsikat on liian pieniä mutta ne oikeesti maksaa liikaa! :( kaikki isoille kooille on tosi kalliita. Mutta liian isot rintsikat tarkottaa et tulosta on tullu salilla ;)

   Poista
 2. Myyntiin vaan hame. Siitä todellakin tulee mammaefecti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä se on aina niin positiivisella asenteella liikenteessä ;) ihanalta näytät, kuten aina, ja hamekkin on nätti :)

   Poista
  2. No elä muuta sano,vitut jostai "mammaefektistä",musta toi hame on tosi nätti ja sopii senjalle hyvin,toivottavasti ei myyny sitä

   Poista
  3. jep siis mustaki toi hame on tosi tyylikäs! Nythän midihameet on muotia ;) ja sopii Senjalle tosi hyvin :)

   Poista
  4. unohdin koko hameen olemassaolon, eli se löytyy multa edelleen:D ehkä annan sille vielä uuden mahdollisuuden. kiitoksia kaikille!:)

   Poista
 3. Mikä mammaefekti? Toi sopii sulle tosi hyvin! =)

  VastaaPoista
 4. Vanha postaus mutta kommentoida... mikä ihmeen mammaefekti? Hyvin sopii hamonen sulle :)

  VastaaPoista
 5. ei todellakaan myyntiin toihan on tyylikäs sexy hame! sopii sulle :)

  VastaaPoista