1.8.2015

sun is shining and so are you

Heippa! Täällä vietetään vapaapäivää, jee. Sääennusteet oli luvannu sen verran hyvää keliä, että heräsin jo suht ajoissa ja siirryin kattoterdelle jatkaa unia. Mulla oli t-paita silmien eessä, mutta kasvojen alaosa siis paljaana. No niinhän siinä sitten kävi, että sain kunnon rusketusrajat naamaan. Yläpuoli on valkee ja alapuoli punottaa ihan kiitettävästi:D Mä vielä luulin, etten ruskettuis naamasta. No ihan totta joo, sillä näytän enemminkin palaneelta. Ajattelin käväistä kaupassa ilman meikkiä, mutta pakko varmaan laittaa meikkivoidetta, etten säikäyttele vastaantulijoita. 

Äsken sain vihdoin kämpän siivottua, ja illemmalla ohjelmassa ois näillä näkymin ihan vaan kotoilua. Ajattelin kokata jotain hyvää (oon tehny ruokaa viimeisen parin viikon aikana enemmän ku moneen kuukauteen yhteensä!), pelata ehkä Simssiä pitkästä aikaa ja loikoilla tietysti kylpyammeessa. Ihan kivaa olla vaan kotona välillä! Toivottavasti tää ajatus pitää, oon meinaan käyny juhlimassa ihan tarpeeks ja huomenna saattais olla sitten sellaset suunnitelmat taas edessä.

Tällä viikolla jää viikkokatsaus tekemättä, sillä materiaalia on sen verran vähän, että parempi yhdistää viime viikolla kertyneet kuvat tän viikon kuvien kanssa. Sen sijaan tähän väliin ajattelin jakaa muutaman julkaisematta jääneen kuvan melkeinpä kuukauden takaa. Tän päivän auringonpaisteen ja tulevien sääennusteiden perusteella uskallan toivoa kuvien mukaisia kelejä vielä tälle kesälle! Ei heti uskois, että nää on ihan vaan Suomessa räpsittyjä.

senjas-5
senjas
senjas-3
Kuvista kiitos Annille!


Ihanaa viikonloppua!♥

2 kommenttia: