23.9.2015

my monday

Hellurei! Kuvasin tossa maanantaina yhtä koulutehtävää varten oman päiväni. Tällasia on joskus tullu tehtyä bloginkin puolelle, eli aattelin, että sama jakaa kuvat myöskin täällä ihan tekstien kera. Maanantai oli kyllä tyypillinen päivä, eli tällasilta mun päivät hyvin pitkälti näyttää:D

2
Getting ready! Maanantaisin mulla alkaa koulu kahdelta, joten herätys tapahtuu yleensä puol 12 mennessä. Sillon jos pesen hiukset aamulla, täytyy herätä aiemmin. Sitten jos haluun vielä kihartaa hiukset (eli todella usein), niin täytyy herätä vielä aiemmin. Oon muutenki melko hidas laittautumaan. Mä vihaan kiirettä, joten parempi herätä hyvissä ajoin, jotta ehtii pynttäytyä ihan kaikessa rauhassa:)

3
Perus vaatekriisi, eli koko vaatekaapin tyhjennys. Pitäs varmaan opetella miettimään aina edellisenä iltana, että mitä laittaa päälle. Lukioaikoina sitä tuli vielä harrastettua, sillä asut tuli lähes poikkeuksetta kuvattua joka päivä blogiin. Nyt päälle päätyy sitten milloin mitäkin, ja usein sama asu ku vaikka pari päivää aiemmin. Enpä olis uskonu vielä pari vuotta sitten:D Ennen mulla oli omana sääntönä se, ettei koskaan pidä käyttää samaa asua kahdesti. No mut jos (juuri) kukaan ei oo nähny jotain kivaa asua, niin miksei sitä vois käyttää uudestaankin!

4
Aamiaiseks pari kupillista teetä. Yleensä en ehdi syödä aamupalaa, mutta jos mä jotain syön, niin perus Skyrin. Vihreen teen juomista oon koittanu taas opetella. Hankalaa hommasta tekee se, että en pysty juomaan teetä koskaan kuumana, vaan sen pitää jäähtyä joku puoli tuntia, ennen ku voin vetää sen naamaan:D

6
 Sadepäivä ja kerranki sateenvarjo mukana! Olin varmaan kuukauden siinä uskossa, että kaikki mun sateenvarjot on kadoksissa. Eipä oo enää! Koulumatka taittuu yleensä ensin bussilla ja sitten junalla. Aikaa menee about puoli tuntia, eli ei kovin paha.

7
Koulussa en ehtiny räpsäistä yhtään kuvaa, eli tässä vaiheessa olin jo kotimatkalla. Pääsin sen verran aiemmin lähtemään, että ehdin käydä kaupan kautta.

5
Todella nopean kotona piipahduksen jälkeen taas bussissa, tällä kertaa matkalla töihin. Pääsisin paljon nopeemmin bussi+juna+bussi -yhdistelmällä, mutta tykkään mennä pelkästään bussilla. Työmatkassa meneekin sitten sen takia tunti, mutta ehtiipähän selailla puhelinta ja kuunnella musiikkia kaikessa rauhassa. Mun kännykän yhteydet ei koskaan pelitä junassa, joten nopeudesta huolimatta en tykkää taittaa työmatkojakin junalla. Tiedän kyllä että pitäis, sillä bussit tahtoo juuttua varsinkin huonoilla keleillä ruuhkaan.

8
Tauolla töissä tyypillinen yhdistelmä, eli salaatti, pepsi max ja puhelimen selaaminen. Yleensä haen salaatin mukaan lounarilla, mutta tällä kertaa lounarit oli päässeet loppumaan. Kyllä toi Makulankin salaatti menettelee!

IMG_1208-001
Tällasta oli meininki töissä, ku värväsin työkaverin paparazziksi:D Kaikki muut tän postauksen kuvat onkin sitten itse otettuja.

10
Töistä hurauttelin taksilla salille polttamaan viikonloppuna kertyneitä kaloreita pois. Mikään salihirmu musta ei ihan oo kuitenkaan tullu, sillä yleensä salilla tulee käytyä vaan 2-3 kertaa viikossa. Käyn salilla pelkästään öisin töitten jälkeen, sillä aika ei päivisin tahdo oikein riittää, ja musta on kiva kun saa treenata ihan rauhassa ja ylhäässä yksinäisyydessä:)

11(1)
Kävellen kotia kohti. Pitäis varmaan ladata joku sovellus, millä näkis, että kuinka paljon päivässä tulee oikein käveltyä. Tuntuu nimittäin aika hurjalta määrältä toi mun päivittäinen ympäriinsä tepastelu! Salin ja kodin välimatka on onneks vaan reilu kilometri.

12
Kotona vielä vähän kuvien muokkausta seuraavaa koulupäivää varten. Monesti tulee kateltua kans rästiin jääneitä telkkariohjelmia töitten jälkeen:) Oon vähän huono menee nukkuu heti ku pääsen kotiin, ja toi salilla käyminen ei auta asiaa kyllä yhtään.

Tällasta tällä kertaa:) Nyt takas töitten pariin, palaillaan!

17 kommenttia:

 1. mitä kursseja käyt tällä hetkellä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. digitaalinen toimintaympäristö, kuvakerronta, haastattelutekniikka ja henkilöjutut, videotyöskentely, media ja yleisö sekä journalistinen kirjoittaminen:)

   Poista
 2. mikset lorauta pikkusen kylmää vettä tonne teen sekaan? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. haha joo totta, nopeuttais vähän jäähtymistä:D

   Poista
 3. Iphone 6 puhelimessa on valmiiksi jo askel- ja matkamittarit. Löytyy sieltä Terveys Appista :)

  VastaaPoista
 4. Tällaset on tosi kivoja postauksia! :)

  VastaaPoista
 5. Jos kerran yrität laihduttaa niin miks sun syöminen on edelleen persiillään? Ei tee oo mikään aamupala. Ruokavalio on treeniä tärkeempää laihduttamisessa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. tiedän ja mulla onkin ikuisuusongelmana säännöllisesti syöminen:D

   Poista
  2. Olen eri mieltä. Treeni mielestäni tärkeämpi. En tunne yhtään ylipainoista maratoonaria. Järkevä yhdistelmä toki paras.

   Poista
  3. Olet väärässä. Liikunta tukee painonhallintaa, mutta ruokavalio on se, jolla laihtuu.

   Poista
  4. Nimenomaan. Painonhallinta/-pudotus silleen pitkäkestoisesti on 70%syömisestä ja vaan 30%liikunnasta kiinni. :)

   Poista
 6. Monenko aikaan sä käyt sit salilla? Et jos käyt yöllä nii eikö sun nukkumaanmeno oo sit jotai 2-4 maissa tyylii :S Mut hei, lisää näitä päivä-postauksia!! Kivoja :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. 1-2 aikaan yöllä:) rupeen nukkuu yleensä 3-4 välillä. kiitos!

   Poista
 7. Miten sulla ei oo aikaa syödä aamupalaa mutta teen jäähtymistä ootat puol tuntia?:D

  VastaaPoista