20.9.2015

party outfit

Muutama päivä Iisalmessa vierähti ihan silmänräpäyksessä, ja nyt oonki sitten taas tien - tai no raiteiden päällä. Sain ainakin mielestäni kaikki koulujututkin hoidettua, hyvä minä! Tänään koittikin sitten vihdoin se päivä, kun pääsin tapaamaan mun siskon melkein kahden kuukauden ikäistä vauvelia Aapia. En tiiä kumpaa pelotti ennen syliin ottamista enemmän, mua vai pientä miestä. En siis oo ollu koskaan noin pienten vauvojen kanssa tekemisessä, mut eihän se sitten niin vaikeeta ollutkaan. Sain reisitreeninkin samalla tehtyä, kun istuin jumppapallon päällä Aapi sylissä pomputtelemassa. Aina ku liike lakkas, vauva hermostu. Eli ei auttanu muu ku jatkaa:D

Vajaan tunnin päästä oon vihdoin perillä Helsingissä. Tarkotus oli käyttää matka yhden luennon katsomiseen, mutta kuinkas ollakkaan, mä nukahdin melkein samantien kun sain kuulokkeet korville. No onpahan taas yks hyvä nukahtamiskeino tiedossa. Tulomatkalla mä käytin nukahtamiseen Lana Del Reyn musiikkia, se pistää nimittäin aina väsyttämään! Jospa univelat alkais pikkuhiljaa olla kuitattuina, nimimerkillä aloin torstaina nukkumaan jo yhdentoista aikaan ja nukuin melkein kellon ympäri. Yleensä oon vielä töissä siihen aikaan, ja nukkumaanmeno venähtää helposti aamuneljään.

IMG_0863-001
IMG_0883-001
IMG_0886-001
IMG_0858-001
IMG_0877-001

Asukuvia toissa viikonlopulta, jolloin suunnattiin Saijan kanssa Polhem Pr:n uusien tilojen avajaisiin. Oli taas kerran tosi mukava ilta, ja seuraavaa saadaankin sitten ootella ihan liian pitkään, nimittäin Saija lähti just vaihtoon ja tulee takas vasta ens vuonna. No mutta onneks ehdittiin juhlia läksiäisiä kahtena viikonloppuna. Nyt jo ikävä! Jos vaan onnistuisin handlaamaan raha-asiani vähän paremmin, niin tarkoituksena olisi lähteä Englantiin moikkaamaan loppuvuodesta.

Mitä tykkäätte asusta?

15 kommenttia:

 1. Millos meinasit sinä lähteä sinne vaihtoon? :) Jos menet jo kevääksi niin miten käy kouluhakujen? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. en siis lähtisi vaihtoon, vaan au pairiksi:) ja jos päätän lähteä ja pääsen, niin ens vuoden puolella. tällä hetkellä vaan on kovasti pohdinnassa se, että pitäiskö mun sittenkin jatkaa avoimessa opintoja vielä ens vuoden puolellakin ja koittaa sitä kautta päästä opiskelijaksi. aika näyttää, miten käy!

   Poista
 2. Eikö sua huolestuta ku oot jo kuitenki 22 ja sulla ei oo viel mitää tutkintoo tai et oo koulus. :/ Täs välis olisit kerenny opiskelee jonkun tutkinnon ja vaik sit jatkaa sun "unelma-ammattiin". Monet tekee sillai.. Kuitenki olit työttömänä ja kaikkee nii sillonki ois ollu hyödyllisempää, et olisit ollu koulus. :) Älä ota pahalla! Sus ois varmasti potentiaalii sinne koulunki penkille. :) Mikset hae vaikka sairaanhoitajaks tai lähäriks?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Btw, ei se sairaanhoitajaksi pääsykään mikään läpihuuto-juttu ole. Ja pitää olla motivaatiota ja oikeaa asennetta kys. alalle, terv. sh. :D Toki työllisyys noilla aloilla on hyvä. Melkeen suosittelisin senja, että yrität nyt päästä sinne kouluun ja teet täysillä töitä opiskelupaikan eteen. Muuten voi helposti vieraantua koulumaailmasta ja sinne meneminen tuntuu joka vuosi hankalammalta.

   Poista
  2. Herranjumala.XD Siis JO 22? Tarkoitit kai vasta 22? Ei kaikki keksi sitä omaa juttuja yläasteen jälkeen.

   Mä olen useamman vuoden vanhempi, yksi toisen asteen tutkinto plakkarissa (kuten Senjallakin) ja nyt vasta alkanut hiffata mitä haluaisin sitten isona tehdä. Ehkä. Mistä sitä tietää vanhempana haluanko opiskella taas toisen ammatin.

   Lähäriksi, sh:ksi, MIKSIKÄÄN ei kannata opiskella vaan siksi että "niille on töitä". Olen itse kouluttautunut alalle jolla pn aina jotain töitä. Ja en tykkää ollenkaan, enkä halua jäädä siksi tälle alalle että minulle on töitä. Lähärin ja sh:n työ on henkisesti ja fyysisesti raskata ja jos ei ole paloa ja motivaatiota alalle, niin eihän siinä hommassa ole päätä eikä häntää.

   Ei ole kuule Senja ole mitään hätää. :DD

   Poista
  3. särähti mullakin kieltämättä korvaan toi, että oon JO 22 :D eihän tässä vielä mikään kiire ole, ja kuitenkin parhaillaan yritän päästä opiskelemaan. ja aiemminkin oon puhunu jo tosta, miten en todellakaan rupee opiskelee jotain alaa vaan siks, että sinne on helppo päästä tai työllisyystilanne on hyvä. mun mielestä kaikkien pitäis tehdä sitä mistä tykkää, ihan sama miten vaikeeta se voi olla. jos jotain haluaa tarpeeks paljon ja tekee töitä sen eteen, niin sen asian saavuttaminenkin on paljon todennäköisempää! kiitos kommenteista:)

   Poista
 3. En kyllä ihan tajua tätä ihmisten koulutuspanikointia täällä sun kommenttiboksissa. Sä olet VASTA 22. Jos haluat nähdä ja kokea ulkomailla vaikka sitten au pairina, niin mene ja koe! Opiskella ehtii vaikka 30 vuotiaana. Mun mielestä toi 18 vuotiaana opiskelemaan, 23 vuotiaana ura nousuputkessa, 25 vuotiaana naimisiin ja ensimmäinen lapsi uunista ulos -ajattelu ei vaan ole nykypäivää. Tärkeämpää on, että elää just sellasta elämää mistä nauttii, on se sit opiskelua, matkustelua tai työntekoa. Kaikista pahin virhe ois väkipakolla yrittää jollekin 'helpolle alalle' ja jäädä sille tielle jossittelemaan tyytymättömänä.

  Niin ja aivan ihana hame! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. juurikin näin, veit sanat suustani! kiitos:)

   Poista
 4. Oi! Ehdottamasti kannattaa käydä Englannissa, mikä ihana maa! <3 Opiskella kerkeää koko elän ajan sillä oppia ikä kaikki. Ja kyllä ne asiat loksahtaa paikalleen, itsellä oli kolme välivuotta ja nyt syksyllä aloitin opinnot AMKssa alalla, joka tuntuu omalta. Ihanaa syksyä sulle Senja! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos paljon ja hyvää syksyä sinne myöskin!:)

   Poista
 5. Tee jotain, kaadu vaikka! Eihän tossakaan ok mtn järkeä että vaihtelee vaatteita kuin pikkupimu ja esittelee itteensä, onko hyvä? Huhhuh! Epäluonnollisen näköinen olet lättätukkinesi ja nukkemeikeissä. Jotenkin vaikuttaa että oot juminu jonnekin luvulle 2007... Ja mitä sinä puhut treeneistä...ei ainakaan näy missään!! Jos ei muu auta niin potkitaan persiille sitten! Herätys muija!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Okei tää ano 22.43 kommentti on vähän friikki XD

   Tonne ylempään, miksi ihmeessä tuhlata valtion rahoja opiskelemalla sellainen ammatti, mikä ei kiinnosta? Varsinkin sairaanhoitajaksi sitä paitsi on tosi vaikea päästä ja opinnotkin aika rankkaa. Ei olisi tosiaankaan mitään järkeä opiskella sitä, mikä ei kiinnosta pätkääkään. Tuhlaa siinä samalla myös opintotukikuukautensa......

   Poista
  2. Hei, eikö sun äiti halannu sua pienenä tarpeeks? :)

   Poista
  3. joo kieltämättä hiukan erikoinen kommentti:D

   Poista
 6. Wow you look so beauty elegant and very sexy. Very nice

  VastaaPoista