14.10.2015

comeback

Noniin se ois sitten sometauko ohitse. Aattelin höpötellä pitkästä aikaa videolla, valitettavasti vähän ikävien asioiden merkeissä kuitenkin. Jos joku ei jaksa videoo kattoa, niin kiteytettynä siis meillä alkoi töissä yt-neuvottelut ja saatan olla kuuden viikon päästä työtön. Alamäki senku jatkuu:D
ps. Mitä tykkäätte uudesta bannerista?

32 kommenttia:

 1. I feel you! Pari viikkoa sitten sain potkut yt-neuvotteluiden seurauksena kun koko työpaikka suljettiin. Mekään ei aluksi haluttu uskoa, että sitä tultaisiin sulkemaan, mutta ikävästi kävi. :/ Toivottavasti siellä käy paremmin. :) Kantsii kuitenkin henkisesti tehdä työtä kunpaakin vastausta varten. Tsemppiä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. joo täytyy kyllä varautua pahimpaan:( kiitos!

   Poista
 2. Näin juuri kesällä yt-neuvotteluista selvinneenä ei voi muuta sanoa, kuin tsemppiä! Se epätietoisuus oli jotain niin raastavaa ja tuntui vaan niin epäreilulta joutua siihen tilanteeseen :/ Pidän peukkuja sun puolesta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. epätietosuus on niin pahinta! ja kiitos:)

   Poista
 3. siis kiinnostaa toi opiskelujuttu, miten meinasit avoimen avulla päästä täyspäiväseks opiskelijaks?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. väyläopintojen kautta, eli 60 opintopistettä kasaan ja sit voi hakee väylän kautta:)

   Poista
 4. Voi kuule, tervetuloa aikuisuuteen (ei siis pahalla haha)! :D Life sucks. Aina välillä. Välillä enemmän, välillä vähemmän. Mutta kyllä se siitä vielä iloks muuttuu. Viime viikolla itsekin mokasin tosi ison koulujutun (valmistuminen viivästyy), oon sairas mun työn takia (hölmöltähän se kuulostaa) eli oon ollut saikulla kohta kuukauden ja seuraavaa laskua en kyllä kykene maksamaan.. Mutta ehkä se tästä! Ei ainakaan voi huonommin mennä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. jep ja se on vaan valitettavasti elämää, että välillä on ala- ja sit taas välillä ylämäkiä:) kyl tää tästä vielä iloks muuttuu!

   Poista
 5. nyt sulla on sopiva sauma lähteä aupairiks! ite tulin Britteihin n. pari kuukautta sitten, ja en voi kyllä ku suositella:)! aupairworld.comin kautta löytyy tosi helposti kyllä perheitä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. aa en ookkaan sitä kautta tsekannu, kiitti vinkistä!:)

   Poista
 6. Ihana uus banneri!!:) ja tsemppiä yt neuvotteluihin, kyllä kaikki vielä järjestyy jollain tavalla!:)

  VastaaPoista
 7. Tsemppiä, eiköhän niitä uusia töitä löydy, jos tilanne menee huonoksi, ja niin tosiaan tuo au pair- juttuhan voisi olla ajankohtainen ;)

  VastaaPoista
 8. Tosi kiva toi uus banneri! Paljon kivempi mun mielestä kun se vanha :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. juu mä tykkään kans tästä enemmän, kiitos!:)

   Poista
 9. Tsemppiä kovasti, ihan varmasti kaikki järjestyy vielä ! Just meinasin kans sanoa että nyt tuo au pair-juttu vois olla ihan ajankohtainen, kuten nuo toiset tuolla onkin sanoneet. :D Tykkään tuosta uudesta bannerista. :)

  VastaaPoista
 10. Aika kurjaa ettei RAY ole valmis panostamaan pitempään tuohon livecasino kokeiluun. Kestää kumminkin aika kauan yleensä, että uusi bisnesidea alkaa kannattamaan.

  Itsekkin koin äskettäin yt neuvottelut, mutta meillä kävi sen verran iloisesti, ettei kukaan saanut potkuja. Tosin luvattiin uusinta yt neuvottelu kierro vuoden loppuun, jolloin ehkä muutama saa potkut. Mutta heillekin pitäsi löytyä muita hommia meidän firmasta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. jospa meki saatais muita hommia firmassa, jos siis lopettaminen on eessä:)

   Poista
 11. Tsemppiä!! Helsingissä kyllä työpaikkoja löytyy. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu - ja niitä työnhakijoita.

   Poista
  2. sepä just että hakijoita riittää:/

   Poista
 12. Voi kääk! Tsemppiä! Vaan nyt sulla on sentään hyvää työkokemusta alla niin eikun vaan kohti uusia tuulia, siis JOS huonosti käy. Toivotaan tietysti ettei! :)

  VastaaPoista
 13. Olenko mielestäsi jotenkin huonompi ihminen kun tilanteeni on se että joudun hakemaan apua sossun luukulta? Mietin vain kun kovin voimakkaasti ilmaisit asian että sossun luukkulle et koskaan alennu.........

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. oon ite ollu aiemmin sossun elättinä vaikka kuinka pitkään, eli en todellakaan pidä huonompana:) tarkotin tolla lähinnä sitä, että en halua enää joutua sinne luukulle uudestaan

   Poista
  2. Sossun luukulta rahan hakijat on huonompaa väkeä jos ne ei oikeesti koko ajan yritä päästä töihin :D

   Poista
 14. sanon vaan että älä lähde au pairiksi :D tää on ihan yhtä helvettiä, se on ihan täyttä lottoa minkälainen perhe oikeesti paikan päällä on. lähde reissaan/opiskeleen/töihin ulkomaille mut älä mee au pairiksi oikeesti

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. no mut eikös sitä perhettä voi vaihtaa jos ei natsaa?:)

   Poista
 15. Älä stressaa tätä blogia liikaa, me tykätään kaikesta,mitä tänne kirjottelet ja kuvailet! Ota rennompi ja luottavaisempi asenne tähän bloggaamiseen! :) Mua kiinnostas koira-aiheiset postaukset ja hmm jotkut postaukset,joissa kerrot omista näkemyksistä ja mielipiteistä eri asioita kohtaan :) ja voisit miettiä jotain,mitä et oo vielä kertonu täällä blogissa itestäs tai elämästäs :)

  VastaaPoista