16.10.2015

I had sworn to myself that I'm content with loneliness

Hellurei ja hellät tunteet! Oon taas ylläripylläri töissä kirjottelemassa. Tänään on ollu melko pitkä päivä, sillä suunnattiin heti aamusta Jullin kanssa I love me -messuille. Oltiin molemmat eilen töissä myöhään ja tuli muutenkin valvottua pitkään, joten yöunet jäi aika vähäisiksi. Oon ollu samoilla messuilla kahesti aiemminki, mutta viime vuonna ne jäi kokonaan välistä. Nopeestihan siellä muutama tunti vierähti, ja puhelimen mukaan käveltyä tuli reilut kahdeksan kilometria. Huhhuh! Nyt onki sitten jalat kipeet ja jostain syystä selkä vielä enemmän.

Tällä hetkellä mulla on viiden päivän työputki meneillään, mikä on vaan ja ainoastaan hyvä juttu. Saatiin tänään seuraava työvuorolistakin, ja oon paria poikkeusta lukuunottamatta joka viikonloppu töissä. Tunteja tulee tehtyä kuuden viikon aikana 180, eli rahaa pitäs tulla ihan kiitettävästi. Ollaan menossa laivalle marraskuun lopulla, joten tulee kyllä rahat tarpeeseen! Lontoon reissukin on vielä tottakai haaveissa, mutta jos työpaikka menee alta, niin täytyy valittavasti jättää matkustelut väliin. Muutenkin pitäis elää mahdollisimman säästeliäästi. Oon shoppaillu viimeks joskus keväällä, eli ois ihan kiva kerryttää shoppailurahaa Tukholmaan:D

IMG_1410-001
IMG_1423-001
IMG_1459-001
IMG_1381-001
IMG_1425-001
IMG_1431-001

Siinäpä olis yks keskiviikkona kuvatuista asuista. Tykkäsin tosta ihan sika paljon, kiitos vaan Essille stailausavusta!:D En ollu ehtiny siis miettiä etukäteen mitä asuja kuvataan, joten suunniteltiin taas yhdessä kaikki. Nyt onki sitten vaatekriisi vältetty ainakin muutaman päivän osalta, sillä esimerkiks tätä asua en oo vielä missään tota lähikatua lukuunottamatta käyttänyt. Oon kaivannu jotenkin tosi paljon hattuja, mut sit töitten takia niitä ei oo voinu päivisinkään pitää, ku niistä jää kuitenkin painaumajäljet hiuksiin. Ei voi turvautua enää pipoihin huonoina hiuspäivinä, haha:D

Mitä tykkäätte asusta?

16 kommenttia:

 1. Mistä tuo mekko on? Ihana :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. se on mun kaverin kirppiskuormasta napattu, en tiiä alkuperästä mut vissiin aika kauan sitten ostettu:)

   Poista
 2. Mä en oikein ymmärrä mikä järki on ottaa asukuvia, jos ei oikeesti päivän aikana oo niissä vaatteissa :D Eli pukee kuvia varten asun ja sitten vaihtaa sen. Olenko se vaan mä vai miks musta siinä ei oo oikein ideaa jos se on kuitenkin "päivän asu".

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voihan sen asun käyttää jonain toisena päivänä! :D niin kuin Senja itsekin sanoi et onpahan muutaman päivän asukriiseiltä vältytty kun on asuja katteltu jo valmiiks ;)

   Poista
  2. Veikkaampa että Senja ei oo ainoa joka näin tekee :D Väitätkö että kaikki muut Bloggaajat joilla on joka ikine päivä asukuvat erillaisis vaatteissa, niin ei muka tee joskus näin? Senja nyt sentään myöntää tän. Mun mielestä ei oo mitää pahaa et haluu vaan et blogii tulee asiaa :D

   Poista
  3. Mun mielestä koko päivänasu-juttu on vähän kulahtanut. Itse ainakin tykkään katsella hienoja ja kivoja vaateyhdistelmiä. Harva normaali aikuinen kuitenkaan jaksaa ja edes pystyy joka päivä pukemaan jonkun kivan yhdistelmän. Itsellä ainakin töissä on määrätty vaatetuksesta, hiuksista ja meikistä. Töiden jälkeen menen usein salille tai kauppaan. Ei mitään järkeä valkata vaatteita vain työmatkaa ja kaupassa käyntiä ajatellen. Tylsää, mutta sitä se aikuisen elämä usein on :). Vapaa päivinä toki mukava nähdä vaivaa.

   Poista
  4. Itse en lue tätä blogi päivän asu kuvien takia. Ne ei pahemmin kiinnosta (jotain poikkeuksia on), mutta kuvat ylipäätään saa postaukset näyttämään kiinnostavilta. Ei sitä oikein jaksa lukea kauhean pitkään postausta jollei väliin olla ripoteltu kuvia.

   Poista
  5. Anonyymi 23.36: Nimenomaan yleisellä tasolla asiasta puhuin, en missään vaiheessa tekstissä kohdistanut juttua vain tähän blogiin. Ja tiedän, että monet muutkin bloggajaat samaa tekevät. Mietin vaan meneekö koko päivän asu-postauksesta idea, mutta en tiedä.. bloggaajan päätettävissähän nämä jutut on! :)

   Poista
  6. välillä se menee niin päin, että jo käytössä olleet asut tulee kuvattua myöhemmin. joka tapauksessa kaikki kuvatut asut päätyy oikeesti käyttöön jossain vaiheessa, eli ne ei oo pelkästään blogia varten:) tosiaan kuvaajaa oon vaikee saada ja sit ku sellasen saa, niin mielellään kuvauttaa useammat asut kerrallaan. mun kohdalla kyseessä ei siis oo varsinaisesti päivän asu. kiitos kommenteista kaikille!:)

   Poista
  7. oon vähän samaa mieltä, en siitä ettei asuja "sais" kuvata etukäteen, mutta ehkä ei tarviis alleviivata postauksissa että "päivän asu" yms. tai jotenkin :D mutta joo kyllä kaikki varmaan tietää ettei kaikki bloggarit kuvaa päivän asujaan just sinä päivänä, itteäkin ehkä mietityttu just siks kun mainitsit asiasta yms:)

   Poista
 3. Oot kyllä niin upea! Ja toi asu on tosi kiva, varsinkin tuo mekko! :)

  VastaaPoista
 4. näytät superhyvältä, tosi sopiva tyyli sulle!! ja tosi kiva uus banneri, paras tähän mennessä ehottomasti:)

  VastaaPoista