3.11.2015

erilainen joulukalenteri

Miltä kuulostais hieman tavallisesta poikkeava joulukalenteri tälle vuodelle? Monestihan joulukalenteri mielletään perus suklaakalenteriksi, mutta markkinoille on alkanu tulla erilaisia vaihtoehtoja. Jotkut onkin saattaneet kuulla esimerkiksi Glitterin omasta joulukalenterista, ja nyt Yves Rocheron jälleen julkistanut oman kalenterinsa.

Mitä Yves Rocherin joulukalenteri sitten sisältää?
Kalenteri koostuu luonnollisestikin 24 eri pussukasta. Jokaisesta pussukasta paljastuu joku kauneusaiheinen yllätys, eli vähän niinku saisi joka päivä joululahjan.

Miten kalenteri ripustetaan?
Paketin mukana tulee ripustamista varten naruja ja pyykkipoikia. Kalenterin voi siis asetella vaikkapa seinälle, tai virittää sen yhtä tyhmästi jonnekkin roikkumaan kuten allekirjoittanut:D

Paljonko kalenteri maksaa?
Hintaa kalenterilla on 79,90 euroa, mutta kalenteri on arvoltaan 228,20 euroa. Erittäin suuri tarjous siis kyseessä! Toimituskuluja ei myöskään ole, sillä Yves Rocherilla tilauksen summan ylittäessä 17e toimituskuluja ei tule.

Mistä kalenterin voi hankkia?
Kalenterin saa tilattua itselleen Yves Rocherin nettikaupasta. Tarjous on tullut voimaan tänään (3.11) ja on voimassa aina 15.11 asti. Kannattaa kuitenkin olla nopea, sillä kalenterit ovat yleensä loppuneet kesken.

IMG_8175-001
Sain ite blogin kautta kyseisen kalenterin testiin ja tolta siis näyttää mun upea ripustus. Koitin saada pussukat ensin seinälle, mutta mulla ei ollu tarpeeks tujua teippiä:D En oo vielä kurkannu pussukoiden sisälle, mutta yllättävän painaviakin pussukoita joukosta löytyy! Tosi kivaa vaihtelua perus suklaakalenterille, vaikka sellainenkin tulee todennäköisesti herkkusuuna hankittua (vannon kinderkalenterin nimeen!)

Jos joku kiinnostui, niin kalenteriin pääsee alla olevaa kuvaa klikkaamalla tai tästä linkistä!:)
700x500_julkalender

2 kommenttia:

  1. Minun kaverit ovat hommailleet innoissaan kynsilakka joulukalentereita.

    VastaaPoista