6.11.2015

I ain't done much healing

Hellurei! Perjantaissa taas mennään. Kirjottelen missäs muuallakaan ku töissä:D Jotenki tosi ylikuormittunu olo on ollu viime aikoina. On osottautunu melko hankalaksi sovittaa yhteen työt, opiskelu, blogi ja vapaa-aika. Tuntuu, että kokoajan väsyttää ja stressaa. Kouluhommia on ihan liikaa ja aikaa niitten tekemiseen ihan liian vähän. En oo ehtiny käydä nyt salillakaan kahteen viikkoon! Muutenkin ulkonäkö ei oo ollu mikään hehkein ainaisten silmäpussien ja kukkivan naaman ansiosta. Pillereihin en oo vielä ainakaan palannut, mutta ei oo ollu kaukana.

Eniten tässä kiireessä harmittaa se, että sosiaalinen elämä kärsii. Kaikki mun sosiaalinen elämä töitten ja koulun ulkopuolella rajottuu lähinnä satunnaisiin baarireissuihin työpäivän päälle. Onneks en kärsi krapulasta oikeestaan koskaan, mutta kyllähän toi keskellä viikkoo juominen näkyy väsymyksenä. Ens perjantaille onnistuin onneks järkkää melkein vapaapäivän (päivällä koulua ja illalla töitä vaan pari tuntia), sillä porukat tulee silloin kyläilemään. Ihanaa päästä näkee taas koiria ja viettää iltaa hyvän ruuan (ja todennäkösesti juomankin) merkeissä. Pieni irtiotto arjesta on onneksi luvassa myös kolmen viikon päästä, kun lähdetään vihdoin pariksi yöksi laivalle. Jospa loppuvuodesta ehtis muutenkin vähän huokaista!

IMG_8208-001
IMG_8203-001
IMG_8204-001
IMG_8219-001
IMG_8221-001
IMG_8195-001

Tollasta mulla oli päällä eilen, kun piipahdettiin Ennin kanssa Marsaanan pressitilaisuudessa. Herätys oli ruhtinaallisten neljän tunnin yöunien jälkeen jo kahdeksalta, sillä muuten en ois saanu asukuvia otatettua. Kauhee stressi niittenkin suhteen, kun ei vaan oo kuvaajaa juoksemassa perässä. Nää kuvat on otettu lainakameralla, jonka sain Republicilta testiin. Kyseessä on Canonin 700D, joka vaikuttaa kyllä erittäin näppärältä. Tarkotus ois saada joku video sillä lähipäivinä kuvatuksi (automaattinen tarkennus ja kääntyvä näyttö, ah), mutta ideaa videon sisällön suhteen ei ole. Siksi kysynkin teiltä, että millaisen videon haluaisitte nähdä?

14 kommenttia:

 1. Mitä oot tykänny elää permiksen kanssa? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. pääsääntösesti oon kyllä tykänny ja paljon! ihanaa olla ihan vaan omalla tukalla, ei oo ollu yhtään ikävä tuuhennoksia:) toki lisäpituus ois ihan kiva, mutta onhan nää tällä mitalla luonnollisemmat. ilman suoristamista näytän ihan puudelilta, mutta ei se suoristaminenkaan onneks vie kauaa aikaa:D

   Poista
 2. Ihan sairaan kiva asu, kengistä en ehkä niin tykkää mut muuten! :) Paljonko suoritat kursseja/opintopisteitä nyt syksyllä ja miltä opiskelu on vaikuttanut? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. mä en tiiä ihan tarkalleen, mutta joku about 30 opintopistettä pitäis tulla kasaan:) täytyy postata sitten opiskeluista tarkemmin kunhan ne tän syksyn osalta on ohi, mutta aika ristiriitaiset fiilikset on tällä hetkellä. oon siis joo tykänny, mutta esimerkiksi ajankäytön kanssa on ollu hiukan ongelmia. kiitos!

   Poista
 3. Olis kiva kuulla sun opinnoista! Pari kuukautta oot varmaan niitä tehnyt, niin miltä on vaikuttanut? Onko ollut odotuksia.vastaavaa, kiinnostavaa vai pettymys? Kuinka monella kurssilla oot ja ootko jo saanut arvosanoja?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. tähän vähän sama vastaus, eli kerron myöhemmin vähän tarkemmin opiskeluista:)

   Poista
  2. Mä kyllä tarkoitin tän ihan videopostauksen aiheeksi, vai pitäiskö aiheiden olla jotenkin visuaalisempia??

   Poista
  3. aa en mä tajunnu yhtään, sori!:D joo mut joka tapauksessa opiskelujutuista tulossa sit myöhemmin postausta ku osaan kertookki vähän enemmän:)

   Poista
 4. Täydellinen tuo tukka!!!<3

  VastaaPoista
 5. Makee asu! Vaikka sukkikset onkin rikki ;) :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. joo en omista ehjiä sukkahousuja tällä hetkellä, noi on ehjimmistä päästä:D kiitos!

   Poista