9.11.2015

kysykää!

Kello on kolme aamuyöllä, ja mun tekis ihan sikana mieli postata. Tulin about tunti sitten salilta, joten ylimääräistä virtaa riittää. Jotain ideoita postausten suhteen ois kyllä mielessä, mutta niitten toteuttaminen vaatii vähän enemmän aikaa kun mitä mulla nyt on käytössä. Jonkinlaisen videon mä kuvaan hyvin todennäköisesti vielä tällä viikolla (ideoita saa ehdotella), mutta yks toinenkin video olis mielessä ens viikon puolelle. Nimittäin vastailuvideo! No sen onnistumiseksi tartteisin tietysti teiltä kysymyksiä. Aiemmilla kerroilla kysymyksiä on riittäny tosi mukavasti ja vastausvideoita on katottu paljon, eli mielelläni teen sellaisen varsinkin nyt, kun on vähän parempi kamera käytössä.

Eli ihan mitä tahansa maan ja taivaan väliltä tulee mieleen, niin nyt saa kysyä! Aikaa laittaa kysymyksiä on ensi sunnuntaihin, eli 16.11 asti. Mulla on tosiaan maanantait ja tiistait vähän helpompia päiviä ku ei oo töitä, eli kuvaan vastausvideon ensi viikon maanantaina:)

IMG_1644-002
Näistä asukuvista ei tullu kovin julkaisukelpoisia, mutta laitetaan nyt tää yks tänne. Tolta mun tukka näyttää sateen jälkeen!

ps. Tää on mun blogin 1111 postaus!:D

20 kommenttia:

 1. Ootko tyytyväinen sun kroppaan? Mihin olet/mihin et? Mitä mieltä olet fitnessbuumista? Mitkä on sun tavoitteet treenaamisen suhteen? Millaisia sun saliohjelmat on?

  VastaaPoista
 2. Kuinka usein käyt juhlimassa? Mikä on sun miesihanne?

  VastaaPoista
 3. Sinkkuna olemisen hyvät ja huonot puolet? Haluaisitko seurustella?

  VastaaPoista
 4. Kuinka tyytyväinen olet elämääsi koulu arvosanoilla 4-10? Mistä pidät omassa ulkonäössäsi, mistä et? Millainen on unelmiesi mies? Oletko ihastunut tällä hetkellä? Oletko päässyt yli eksästäsi? Oletko ollut eksääsi yhteydessä enää mitenkään?

  VastaaPoista
 5. Mistä johtuu ettet osaa olla yksin, et ois pakko löytää joku mies rinnalle?

  VastaaPoista
 6. Miksi julkaiset somessa selfieitä?

  VastaaPoista
 7. Oliko se sun "mysteerimies" julkisuuden henkilö? Ootteko enää tekemisissä?

  VastaaPoista
 8. -Oudoin tapasi?
  -Joku nolo mokasi?
  -Mitä päättäisit, jos saisit olla päivän pääministerinä ja päättää jotain?
  -Tekeekö mielesi koskaan tehdä jotain outoa ja typerää, mutta kuitenkin harmitonta - kuten paiskata kananmuna tielle, tai laittaa superpallo pomppimaan pitkin Helsingin keskustaa?
  -Imuroitko siivotessasi jotain mitättömähköjä mutta käyttökelpoisia tavaroita imuriin, jos et jaksa kumartua poimiman niitä pois? (ite teen näin :'D )
  -Ajatteletko ikinä, esim kaupungilla, että tekisit jotain todella hölmöä, ilman että sulla olisi aikomustakaan niin tehdä? Kuten että romauttaisit tahallasi kaupan puurohiutalehyllyn, tai tönäisisit jonkun täydet ostoskärryt menemään pitkin käytävää, tai varastaisit joltakin lakin ja heittäsit sillalta alas :D :D
  TOIVOTTAVASTI oli vähän uniikimpia kysymyksiä :D :D :D

  VastaaPoista
 9. Oletko päässyt todella yli exästäsi?
  Mitä asioita kaipaat hänessä ja teidän suhteestaan?
  Mitä toivoit seuraavalta parisuhteeltasi?
  Oletko nähnyt häntä ja hänen uutta tyttöyatävää ja jos olet niin miltä sinusta tuntui?

  VastaaPoista
 10. Miten päästä yli jostakin kundista?

  VastaaPoista
 11. ootko oikeesti hakenu paratiisihotelliin?

  VastaaPoista
 12. Opinnoista kiinnostaisi kuulla paljon kaikkea! Mitä kursseja oot käyny, millasia ne on ollut, ootko tykännyt, tuntuuko siltä että toi ois se sun koulutusala, ootko käyny avoimen puolen kursseja vaan vai myös tutkinto-opiskelijoiden kanssa, millasia toiset opiskelijat ja opettajat on ollu yms! :)

  VastaaPoista
 13. Miks aina snäpissä kuvaat itestäs aina vaan puolet naamasta?
  Miks kans aina harot hiuksia snäpissä?

  VastaaPoista
 14. Huolestuttaako toimittajien työtilanne ja aikakauslehtien tilanne?

  VastaaPoista
 15. Oletko ollut enää missään tekemisissä exäsi kanssa? Esim. oletteko fb-kavereita tai seuraatko häntä muualla somessa?
  Oletko paljon tekemisissä sisarustesi kanssa?
  Kuulutko kirkkoon? Miksi/miksi et?
  Miksi lähdit lukioon yläasteen jälkeen?
  Mitä hyviä puolia Iisalmessa asumisessa oli?
  Oletko koskaan katunut Helsinkiin muuttamista?

  VastaaPoista
 16. pahoja kysymyksiä näköjään tulossa:D vähän helpompi: mikä on parasta bloggaamisessa ja mikä motivoi sua pitämään blogia?

  VastaaPoista
 17. Herättikö Pariisin tapahtumat sinussa tuntemuksia? Millaisia? - Mitä mieltä olet maahanmuuttajista? - Entä mitä mieltä olet romaaneista? - Jos sinulla olisi 10tuntia elinaikaa jäljellä, mitä tekisit? Mitkä olisivat viimeiset sanasi ja kenelle? - Oletko koskaan toivonut kenenkään kuolemaa? Miksi? - Voisitko tappaa jonkun, joka olisi tappanut ensin läheisesi? - Onko elämällä tarkoitus? Mikä/Mitkä? - Uskotko, että ihminen voi olla onnellinen jos on hautaansa saakka sinkku? - Ketä kadehdit? Miksi? Oletko ylipäätään kateellisuutta tunteva ihminen? - Jos saisit päättää oman kuolintapasi mikä se olisi seuraavista: ammutuksi tuleminen, hukuttautuminen, hirttäminen, hypotermia. Miksi?

  VastaaPoista
 18. Miten mielestäsi muutto Iisalmesta Helsinkiin on muuttanut sua? Puhutko mielestäsi savon murretta ja onko puhetyyli muuttunut Helsingissä? Mitä kokkaat mieluiten? Juotko vielä paljon pepsimaxia? :D (t.pepsiaddikti)

  VastaaPoista
 19. Onko sulla periscopee ja jos on niin voitko pitää siellä lähetyksen joskus? :)

  VastaaPoista