12.11.2015

öinen höpöttelyvideo

Lupailin teille videoo tälle viikolle, eli täältä pesee. Pahoittelut erittäin sekavasta höpöttelystä ja räjähtäneestä ulkonäöstä:D Huomasin vasta videoo katsoessani, että mun meikitkin on ihan levinny. No ei voi mitään, yhdellä otolla purkkiin ja ens kerralla toivottavasti vähän selkeemmällä linjalla mennään! Videolla höpöttelin lähinnä kouluhommista, joista tuun kertoo tarkemmin sitten myöhemmin. Seuraava video tuleekin sitten jo ensi viikolla, kun vastailen teidän laittamiin kysymyksiin. Tähän astisista kysymyksistä päätellen on tulossa melko avoin video, eli tarkotus ois kyllä vastailla kaikkiin kiperiin kysymyksiin mitä oon sinne julkaissut. Ennen kuulumattomia paljastuksia siis luvassa:D Kysymyksiä voi sunnuntaihin asti heittää siis tähän postaukseen!


8 kommenttia:

 1. En ole aikaisemmin katsonut sun videota (koska yleensä luen blogeja töissä hiljaisina hetkinä tai muuten vaan julkisilla paikoilla) mutta nyt katsoin ja tää oli kiva! Olet todella nätin näköinen, aivan turhaan selittelit räjähtäneisyyttäsi. Sulla oli myös ihan erilainen ääni ja puhetapa mitä kuvittelin, mutta vain positiivisessa mielessä! En tiedä mitä oikein ajattelin, mutta puhut tosi kivasti ja sulla on sellainen ääni, että hyvin sopisit vaikka tadiotoimittajaksi :) Ja oli myös mukava kuulla sun opinnoista, hyvä että tuntuu siltä, että opiskelet oikeaa alaa.

  Ja loppuun vielä sellainen juttu (vaikka infoan ulkonäön arvostelua ja pidän sitä tosi tökerönä ja ikävänä asiana), pakko sanoa että toivoisin että hiukset ei peittäisi sun kauniita kasvoja! Sulla on niin kauniit piirteet, ja tuo nykyinen paksu sivuotsis peittää ne ihan totaalisesti. Ehkä jakausta keskemmälle ja vähän kevennystä tms.? Tässä vähän ideaa mitä tarkoitan:
  https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/236x/42/cd/c6/42cdc6104c2ddd3b519231a047a15c1b.jpg

  http://www.trewschriefer.com/wp-content/uploads/2015/10/haircut-for-long-thick-hair-contemporary-ideas-24-on-haircut-design-ideas.jpg

  En todellakaan tarkoita pahalla ja toivottavasti et loukkaannu, mutta oot todella kaunis ja tuntuu että yrität piiloutua tuonne hiusten alle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos paljon kivasta kommentista!:) joo hiuksista tulee aika ajoin sanomista, mutta mulla vaan on joku tarve saada otsa piiloon:D

   Poista
 2. Älä turhaan pyytele anteeksi aina jotain! Kiva oli katsoa video :) tsemppiä opiskeluihin!

  Kukka

  VastaaPoista
 3. Sulla on tosi miellyttävä ääni ja tapa puhua!

  VastaaPoista
 4. Ihan älyttömän sympaattinen video. Oon ihastunut <3

  VastaaPoista