1.11.2015

you can never hurt me again

Pahoittelut pienestä hiljaisuudesta, kiirettä on vaan pitäny taas sen verran paljon, etten oo ehtiny päivittää tänne mitään. On ollu uuden työpaikan sumplimista (sellainen ois nyt ilmeisesti luojan kiitos tiedossa), koulua, töitä sekä blogipäivää. Jälkimmäistä vietettiin siis eilen kahden eri tapahtuman merkeissä. Viiden tunnin yöunilla suuntasin ensin reippaana Indiedaysin Inspiration Day:hin ravintola Maxineen ja illaks sitten vielä Indiedays Blog Awardseihin Tigeriin.

Eilen mun epäonnisuus sai jatkoa kun huomasin, että mun kamera ei lähde käyntiin. Latasin akun ja koitin vaikka mitä, mutta ei sitten millään. No sehän tästä nyt sitten vielä puuttuikin. Onneks saan varmaan jostain lainaan järkkärin, mutta rahanmenoo on kyllä tällä hetkellä muutenkin niin älyttömän paljon, että uuden järkkärin hommaaminen osu erittäin ikävään saumaan. Täytyy toki käyttää sitä jossain kameraliikkeessä arvuuteltavana, tai koittaa saada se edes vakuutuksen piikkiin. Hommahan meni niin, että permanenttia ottaessani onnistuin kaataa kunnon läjän permanenttimyrkkyä mun laukulle. No laukussahan tietysti oli myös mun kamera, joka kyllä putsattiin heti ja oon käyttänytkin sitä muutamaan otteeseen ton episodin jälkeen. Kai se sitten on jotenki syöpyny tai jotain, en tiedä.

Nyt en ehdi tarinoimaan tämän enempää, sillä deadlinet paukkuu taas ihan urakalla. Oltiin eilen kotona jo yhdeltä yöllä, mutta meikä se meni ja nukku siitä huolimatta puoli viiteen asti iltapäivällä. Onpahan nyt virtaa vääntää kouluhommia:D Siitä tulikin mieleen, että jos siellä ruudun takana on bloggaajia joilla on vähän ikäviä kokemuksia bloggaamiseen liittyen, niin tarvitsen teitä! Teen nimittäin koulua varten juttua bloggaamisen kääntöpuolista, ja tartteisin kommentteja ja kokemuksia sitä varten. Kaikki haastateltavat pysyy toki nimettöminä jutussa, eli ihan rohkeesti voi ottaa yhteyttä muhun vaikkapa meilitse (senjaau@gmail.com) :)

2015-10-032
IMG_8157-001
IMG_8155-001
IMG_8166-001

Siinäpä olisi mun eilisen päivän asua Ennin kuvaamana. Asu synty tyypillisesti kiireessä about viidessä minuutissa:D Etukäteen olin vaan päättäny sen, että hattu täytyy laittaa. Tukka oli nimittäin sen verran hullusti hauduttuaan peruukin alla koko edellisen illan. Saatiin töissä pukeutua halloween-teemalla, ja mä esitin hieman ruhjeentunutta Marilyn Monroeta. Kuva löytyy instasta! Myös eilisessä blogigaalassa mentiin halloweenin merkeissä. Mun avec Essi esitti Axl Rosea ja mun oli tarkoitus olla Slash (koska tää tukka), mutta lopulta olinkin ihan vaan Axlin tyttöystävänä. En nimittäin halunnu laittaa housuja, eli miehestä en olis menny. Ei se oo niin justiinsa! Täytyy koittaa jossain vaiheessa laittaa kuvaa jonnekkin meidän lookeista.

Mitäs tykkäätte päivällä yllä olleesta asusta?

3 kommenttia:

  1. Wau ihan täydellinen asu! oot tosi kaunis ja upee ja ihastelinkin instassa sitä sun marilyn-lookia :)

    VastaaPoista
  2. Mihin toi otsikko viittaa?

    VastaaPoista