26.12.2015

it's snowing

Otsikon pitäisi olla varmaan muodossa ''it was snowing'', mutta menkööt. Olin vähän pettyny lumettomaan maisemaan Iisalmeen tullessani, mutta eikö vaan keskiviikkona alkanu tupruttaa lunta ja kunnolla. Jee, valkea joulu!:)

Joulu meni ihan kivasti kotosalla. Heräsin jo seitsemän aikaan aamusta siihen, että koirat halusivat pihalle. Ne siis nukku mun huoneessa, koska talossa oli siskon vauva Aapi. Yöllä puolestaan nuorimmainen karkas, ja mähän sitten jouduin metsästää sitä pitkin pihoja. Ei sille voinu kuitenkaan pitkään olla vihanen, koska jouluaamuna noi molemmat kyhnötti niin söpösti vierekkäin mun sylissä kun katoin Joulupukin Kuumaa linjaa. Enkä muuten nukkunu samalla ollenkaan tällä kertaa! Mutta joo palataan siihen siskon vauvaan. Tapasin nyt Aapin vasta toista kertaa. Ei vois oikeesti enää ihanampaa tapausta olla, melkein tuli vauvakuume itellekin. No ei nyt sentään ihan:D Vähän harmittaa kieltämättä asua toisella puolella Suomea, kun ei pääse näkemään läheltä ku toinen kasvaa.

Eilinen joulupäivä menikin sitten perinteisesti Iisalmen yöelämässä notkuessa. Oli kyllä tällä kertaa yllättävän onnistunu ilta, vaikka baarista olikin viini loppu. Meinas mennä vähän sormi suuhun että mitä sitä nyt sitten jois, koska mä juon oikeesti aina pelkästään valkkaria (ja mustikkashotteja). Tänään en ookkaan sitten tehny muuta ku makoillu ja saunonu meidän koirien kanssa (kyllä) ja kohta ois tarkotus lähtee hakemaan pitsaa. Voi olla, että myöhemmin tulee lähdettyä vielä Tapsan tansseille. Eipä täällä oikein muutakaan tekemistä ole:D

IMG_8700-001
IMG_8656-001
IMG_8705-001
IMG_8693-001
IMG_8686-001
IMG_8660-001
IMG_8701-001


Tollasta oli päällä, kun kävin keskiviikkona mattimyöhäisenä ostamassa joululahjoja. Vähän hirvitti, että onnistuuko kuvien otto lumisaateessa, mutta näistä tulikin sitten ihan kivoja kuvia. Älkää välittäkö rikkinäisistä sukkahousuista, koitin kovasti piilotella tota halkeamaa, mutta kyllä se ainakin yhdessä kuvassa näkyy. Onneks sain läjän uusia sukkiksia joululahjaksi! Muutenkin tuli saatua lähinnä kaikkee tarpeellista tänä vuonna.

Mitä tykkäätte asusta?

2 kommenttia: