1.12.2015

joulukuun ekan kuulumiset

Mulla on tällä hetkellä niin kova draivi päällä, että taidanpa hyödyntää tehokkuuden postaamalla. Kirjoitin just melkein 7000 merkkiä pitkän henkilöjutun kouluun ja siis tein haastattelun sitä varten tossa pari tuntia aiemmin. Kiva huomata aina pari päivää ennen deadlinea, että hommat on hoitamatta. Nyt sitten ois yks toinenki juttu vielä kirjoitettavana, mutta jätän sen suosiolla jollekkin toiselle päivälle. On kyllä niin voittajafiilis, että sain ton henkilökuvan vihdoin pois alta!

Virtaa riittää ihan kivasti, nimittäin nukuin yli 12 tunnin yöunet viime yönä. Jäi vaan laivareissulta niin jäätävät univelat! Tultiin eilen aamulla takas Helsinkiin ja illaksi piti selviytyä vielä töihin. Nyt onki mun ainoo vapaapäivä tällä viikolla mutta ei auta valittaa, sillä kohta työmäärä vähenee aika paljon ja koulukin alkaa tältä syksyltä olla pikkuhiljaa taputeltuna. Kauheinta on epätietosuus tulevasta ja töitten suhteen jotain vastauksia on luvassa vasta kuun puolessa välissä. Se nyt on onneks melko varmaa, että alotan koulutuksen uuteen työhön 13. tammikuuta. Sitä ennen ois kuitenki vielä yks vuokrakin maksettavana, joten toivottavasti rahaa tulee. Ainakin joululahjaksi, jos ei muuta:D

Laivareissusta sen verran, että oli kyllä tosi kivaa! Lähdettiin siis lauantaina Silja Symphonylla seilailemaan kohti Tukholmaa. Oltiin Commodore-luokan hytissä (voitin lahjakortin Instagram-kilpailusta keväällä kun käytiin tutustumassa uudistettuun laivaan), josta löyty kyllä kaikki mukavuudet. Tuli kuvattua taas sellasta matskua Snapchattiin että huhhuh. Olokin oli kyllä sen mukainen kun saavuttiin Tukholmaan. Herättiin siihen, että henkilökunta oli tuomassa lisätäytettä meidän jääkaappiin. Risteilyyn ois kuulunu aamupalat, mutta tottakai me missattiin se nukkumalla pommiin. Toisena aamuna tilattiin onneks aamiainen hyttiin.

Mä en kärsi juuri koskaan krapulasta, mutta nyt liian monet mustikkashotit oli tehny tehtävänsä, eikä Tukholmassa seikkailusta tullu yhtään mitään. Hyvä niin, sillä eipähän tullu shoppailtua:D Mä vaan metsästin aina lähimmän penkin toisen kierrellessä kauppoja. Lähdettiin sit suosiolla jo parin tunnin jälkeen takas laivaan ja eiku vaan uuteen nousuun. Molempina iltoina oli ihan jäätävä myrsky ja aallot oli vissiin ollu nelimetrisiä. Laiva keinu ylösalas ja kuulosti välillä siltä, että se ois törmänny johonkin, haha. Mun kaveri sitten kärsikin pienestä meripahoinvoinnista, mutta sekin meni onneksi ohi. Tanssittua ja juhlittua tulikin sitten taas tovin edestä!

Sitä mä ihmettelen, että miten mun päässä voi vieläkin keinua. Huomattiin Tukholmassakin, että miten kävellessä tuntui ihan siltä, ku oltais siellä keinuvassa laivassa. Sama homma jatku eilen ja ihan kunnolla vieläpä, oli melko tuskaista olla töissä. No mut kai tää jossain vaiheessa menee väkisinkin ohi, ei vaan oo kivaa nousta aina sohvalta ku päässä keinuu niinku viimeistä päivää.

Ei kuulumisia kummempaa tällä kertaa, nyt mä painun hetkeksi kylpyammeeseen nautiskelemaan vapaa-illasta niin jaksaa taas painaa loppuviikon. Kohta on jo joulu! Palaillaan:)

2015-11-028 

6 kommenttia:

 1. Toi keinuminen on kauheeta! Mulla keinuttaa ulkomailla metron jäljiltä ja pitkien lentojen. Periaatteessa koko 2 viikkoa keinutti Japanissa! Ja aa mäki haluan tohon commodore-hyttää. Oliko se kahen vai neljän hengen?

  VastaaPoista
 2. Mulla on sen jälkeen aina laivan jälkeen keinunut päässä, kun viitisen vuotta sitten matkustin todella pahassa flunssassa lentokoneessa. Eräs lääkäri sit epäili, et tasapainoelimeen tullut sit joku vaurio. Kävin Tukholmassa itse lokakuussa, ja vaikka ei laiva keinunut juuri ollenkaan, risteilyn jälkeen viikon ajan huojui päässä. Töissäkin meinasin törmäillä hyllyjä ja tavaroita päin.... en uskalla enää mennä risteilylle ku toi on noin pitkittynyttä! Eli tiedän tunteen, tsemppiä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hyi kauheeta! mulle ei oo ikinä aiemmin käyny tälleen, jospa menis vielä ohi:)

   Poista
 3. Mulla yhden opiskelijaristeilyn jälkeen keikku ihan sairaan kauan vielä silloinkin kun oltiin maissa, silloin vuos sitten oli ollut kovat myrskyt ja laiva keinunut ihan sikana. :D Onneks tänä vuonna oli rauhallisempi paattimatka !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. joo ei oo kiva seilata kauheessa myrskyssä!:D

   Poista