13.12.2015

you act like you know me but you never will

Jaahas, kello näyttää puoli neljä aamuyöstä. Tulin tossa about kahden aikaan töistä kotiin ja sen jälkeen oon ehtiny värjätä jo tukan ja kirjoittaa yhdestä koulujutusta oikeastaan kokonaan uudistettua kakkosversiota. Juttu on vielä pahasti kesken ja kiire tulee, sillä deadline on maanantaina.

Tarkoitus oli pyhittää sunnuntai kokonaan kouluhommille, mutta suunnitelmat menivät uusiksi. Lähdetään nimittäin vähän extremporena taas pariksi päiväksi laivalle. Meidän esimiehellä on sen verran halpa hytti hankittuna, että päätettiin lähteä mukaan. Kovasti ollaan haaveiltu uudesta risteilystä, mutta ei me ihan näin äkkiä uutta reissua odotettu:D

Mä oon vähän tällanen ihminen, että mun ei tarvii miettiä tollasia tarjouksia kahta kertaa. Toki järki sanoo, että kannattaisi jäädä kotiin ja hoitaa rästiin jääneet hommat alta pois. Toisaalta tässäkään tapauksessa ei oo niin kiire, ettei asioita ehtisi tehdä näin yömyöhään ja vielä päivällä ennen lähtöä. Kaiken aherruksen keskellä täytyy nimittäin muistaa, että elämästä täytyy nauttia niin paljon kuin mahdollista. Tää yllättäen tullut risteily on just sitä hetkeen tarttumista ja nauttimista!

Tämän enempää mä en ehdi nyt tarinoimaan, sillä untakin pitäisi saada. Käytiin eilen pitkästä aikaa pyörähtämässä Helsingin yössä ja yöunet jäi taas vähän vähemmälle. Oli melkoinen pikapyrähdys kyseessä, sillä eihän me töitten jälkeen ehditty juhlia kuin tunti ennen pilkkua. Parempi niin, sillä siinä ajassa ei ehtiny hankkia edes krapulaa. Sen saa sitten taas laivalta, haha.

IMG_8580-001
IMG_8565-001
IMG_8581-001
IMG_8554-001
IMG_8575-001
IMG_8593-001
IMG_8585-001
IMG_8582-001

Näin torstaina pitkästä aikaa lapsuudenkaveriani ja käytiin syömässä ja käppäilemässä kaupungilla. Oli huippua päästä vaihtamaan kuulumisia ja huomata miten juttu luistaa, vaikkei nää toista välimatkan takia enää niin usein. Tarvitsin kipeästi asukuvia, joten nakitin raukan kuvaushommiin. Tällä kertaa se suoriutukin hommasta erittäin kiitettävästi, terkkuja vaan Tiinalle!

Päällä oli about joka päivä mun yllä nähtävä asu. Toi neulemekko on ehdottomasti muodostunu mun lempivaatteeksi! Töihin lähtiessä toi vaan on niin helppo vetää päälle ja hyvin tarkenee viimasta huolimatta. Pieneksi twistiksi kaivoin kaapin perukoille unohtuneen ikivanhan niittivyön. Täytyis varmaan käyttää vöitä useamminkin:)

Mitäs tykkäätte asusta?

15 kommenttia:

 1. Tykkään! Mukavasti särmää tässä.

  VastaaPoista
 2. Sähän kuihdut ihan silmissä, go girl!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ei kyllä tunnu siltä, mutta kiitos!:D

   Poista
 3. Oih ihana neulemekko, mistä oot sen hommannut ? :) Oon itekkin etsiskellyt tuon tapaista !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. toi on lindexiltä, mutta joskus monta monta vuotta sitten ostettu:) kiitos!

   Poista
 4. Hei mulla ois pyyntö/ehdotus sulle Senja! Muistelisin että teit tän vuoden alussa vuosikatsauksen viime vuodesta (2014),jossa olit vastannu erilaisiin kysymyksiin siitä vuodesta,eli voisitko tehdä tästäkin vuodesta sellasen vuosikatsauksen samaan tapaan postauksen muodossa? Näkisit sitten itekkin miten sun elämä ja fiilikset on muuttunu ku vertaat siihen aiemman vuosikatsauksen vastauksiin,olis tosi kiva nähä sellanen :) ps.näytät upeelta näissä kuvissa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. juu voin toki tehdä, kiitos ideasta:) kiitos!

   Poista
  2. Kiva juttu,innolla odotan! :)

   Poista
 5. Toi tukka... kauhee.

  VastaaPoista