6.1.2016

I never like to admit that I was wrong

Moi! Elossa ollaan pienestä hiljaisuudesta huolimatta:) En oo puuhastellu oikeestaan mitään ihmeellistä nyt vapailla. Mut eipä sitä tarviikkaan tehdä mitään ihmeellistä nyt ku se kerrankin on mahdollista. Vielä viikko hölläilyä jäljellä! Oon kattonu paria jaksoa vaille (tän jälkeen katon vikat) kaikki Orphan Blackin kolme tuotantokautta. Tosi hyvä sarja, kiitos siitä vinkanneelle! Seuraavana rupeen kattoo varmaan myöskin paljon kehuja saanutta Narcosia. Saa kyllä hyvin ajan kulumaan tapittamalla kaiken maailman sarjoja.

Eilinen meni viininhuuruisissa merkeissä pikkuleijonien finaalia jännätessä. En todellakaan halunnu kattoo peliä yksin kotona, mutta peliseuraa ei tahtonu oikein löytyä. No mä käytin sitten hyödykseni Snapchattia, ja sieltä sainkin pari kivaa muikkelia mukaan baariin. Kyllä kannatti, koska oli tosi onnistunu ilta. Mun mystory oli kyllä taas sen mukainen, huhhuh. Saatiin jo alkuillasta kuningasidea Periscope-lähetyksestä. En siis ollu koskaan aiemmin pitäny lähetyksiä, mutta kännissä se tuntui tietysti hyvältä idealta. Mun kännisnäpit kalpeni tolle touhulle ihan totaalisesti:D Eka pidin pari lähetystä baarista käsin ja sit kotiin päästyäni lähetys venyi yli kolmituntiseksi. Huhhuh! Nukkumaan rupesin kahdeksan aikaan aamulla.

Tänään oon taas vaan jumittanu. Ei pahemmin huvita lähtee ulos jäätymään! Pidin äsken taas Periscopen, joka venyi nytkin yli tunnin mittaiseksi. Jotenki on vaan tosi koukuttavaa jutella tuntemattomien ihmisten kanssa, vaikka mua aluks jännittikin tosi paljon. Täytyy varmaan pitää vielä toinenkin lähetys tossa yöllä. Jos kiinnostaa seurailla maailman tylsimpiä lähetyksiä, niin mut löytää nimimerkillä @senjau.


IMG_8821-001
IMG_8807-001
IMG_8816-001
IMG_8825-001
IMG_8799-001
IMG_8819-001

Asukuvia olkaas hyvät! Oon viihtyny nyt viime aikoina yllättävän paljon ilman otsiksia. Nyt seuraa lause, jota todella moni on varmasti odottanut jo monta vuotta: mä nimittäin alan pikkuhiljaa lämmetä otsiksista kokonaan luopumiselle! En aio ainakaan enää lyhentää otsiksia, vaan antaa niitten kasvaa rauhassa pidemmiksi. Jo on aikoihin eletty, ensin luovun pidennyksistä/tuuhennoksista ja nyt vähitellen kanssa otsahiuksista:D

Mitä tykkäätte asusta ja ennen kaikkee tukasta tolleen?

18 kommenttia:

 1. Voi että miten kaunis oot noissa kuvissa,jotenki asu on ihanan tyttömäinen ja tosiaan sun kauniit kasvot tulee ilman otsiksia niin paljon paremmin esiin eli mun mielipide on että luovu vaan rohkeesti otsiksista kun ilmankin näytät niin ihanalta! :)

  VastaaPoista
 2. Kieltämättä oon kyllä jo hetken ootellu, että millon luovut otsiksesta, sopii sulle nimittäin niiin hyvin ilmankin! Ja eikös vaihtelu välillä virkistä :D

  VastaaPoista
 3. Miten ois uusi vuosi, uudet hiukset!? Kuten ylempänä sanottiin, sun kasvot tulee tosi kauniisti esille noilla hiuksilla! Ehdotuksena olisi; luopuisit noin tummasta tukasta? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. tukan väriä tuskin muutan, koska oon koittanu niin monesti vaaleempaa ruskeeta mut palannu aina takas tummiin koska nää vaan käy mulle parhaiten:) kiitos!

   Poista
 4. Tykkään näistä kuvista jotenkin erityisen paljon :) ihana tuo sun asu, ja upeat hiukset ! Haha oon itsekkin pohdiskellut tuota Periscopea, voisin ehkä ladata ja kokeilla kans. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. joo eiku vaan testaamaan, siihen jää koukkuun!:D kiitoksia:)

   Poista
 5. Joo oon kans sitä mieltä että kasvata ihmeessä otsikset pois. :) Sun hiuksiin vois sopia jotkut luonnolliset raidat, antais kivasti eloa hiuksiin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hmm täytyypä pistää toi raitaidea korvan taakse!:)

   Poista
 6. JES NOI OTSIKSET!! :D Onnellista uutta vuotta! :)

  VastaaPoista
 7. Laita periscope niin, että lähetyksiä pystyy katsoon myös jälkikäteen. Olis kiva kattoo niitä mut teet aina sellaseen aikaan ettei ite pysty seuraamaan!:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. niissä on niin hurjaa se meno että just nimenomaan en halua, että lähetyksiä pystyy kattoo jälkikäteen:D täytyy koittaa joskus pitää lähetys vähän aikaisemmin!

   Poista
 8. Turha ees kysyy ku about kaikki haluaa sulta otsikset pois :) mut pikkuhiljaa sun hiukset alkaa taipuu vaan paremmin ja paremmin tolleen sivuun etkä sit enää halua palata muuhun!

  VastaaPoista
 9. Jes, hyvä Senja!! Ihana kuulla, että alat harkitsemaan vihdoin otsiksesta luopumista :D Ymmärrän toki sen, että aina pitäisi kuunnella ennemmin itseään kuin muita. MUTTA. Mun mielestä se sun otsis oli jotenkin vaan merkki sun epävarmuudesta. Joku semmonen este, jonka takana piilotella. Enkä todellakaan sano tätä mitenkään pahalla, koska oot ihan mielettömän kaunis, mutta ne sai sut näyttämään teiniltä. Uskon ihan vahvasti että noinkin pieni (ja pinnallinen) asia voi vaikuttaa tosi moneen seikkaan, esimerkiksi siihen miten ihmiset suhtautuu suhun siviilissä + työelämässä. Esimerkiksi asiallista ja pätevää työminää voi olla hankala saada rakennettua, jos tukka näyttää teinitytön lakka-lipalta, jonka alla piilotellaan. Nyt kun oot selvästi kasvanut ihmisenä IHAN hurjasti ja saanut itseluottamusta, niin mun mielestä olis aika heivata se ja muuttua teinitytöstä aikuiseksi, vahvaksi naiseksi ihan ulkonäönkin puolesta :) Musta on ollut ihana seurata sun henkistä kasvua semmoisesta epävarmasta tytöstä naiseksi, joka on itse laittanut elämänsä järjestykseen ja pitää itsestään huolta <3 Nyt pidät kuule lipun vähintään yhtä korkealla jatkossa ja kiität itseäsi siitä kuinka pitkälle olet päässyt. Et vaikuta enää yhtään sellaiselta "avuttomalta pikkutytöltä", joka olit pari vuotta sitten. Nyt oot itsevarma nainen, ja muista ettei mikään oo kuumempaa ku itsevarmuus ;)
  Kaikkea hyvää sulle <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. no joo ihan oikeessa saatat olla ton piilottelun suhteen:) kai sitä täytyy vaan alkaa uskoa muita sen suhteen, että ilman otsiksia on paljon parempi. kiitos tosi paljon kommentista, ja kaikkee hyvää sinne myöskin!<3

   Poista