25.1.2016

motivaation puute

Otsikko sen kertookin, nimittäin mulla meinaa olla aika paha motivaation puute tätä bloggaamista kohtaan. Toki kiireetkin vaikuttaa hyvin paljon päivitystahtiin, mutta viime aikoina pääsyy on ollut yksinkertaisesti se, että ei vaan huvita päivittää. Jotenkin musta on tullu paljon kriittisempi tätä hommaa kohtaan. En haluais päivittää ihan mitä sattuu, enkä liikaa esimerkiksi asukuvia. Muutama päivä sitten kuvasin höpöttelyvideon, jossa näytin niin rumalta, että jätin sen julkaisematta. Todella tyhmä ajattelutapa.

En mä tiedä miks se on just blogi, minkä sisällöstä pitää olla niin pirun tarkka. Tästä hommasta on alkanu pikkuhiljaa hävitä rentous kokonaan. Sen takia mä varmaan päivitänkin paljon ahkerammin Snapchattia ja pidän Periscope-lähetyksiä, että niitten suhteen ei tarvii miettiä (välillä se on huonokin piirre:D). Samanlaista oli blogin kanssa vielä vuosia sitten. Kuvat oli mitä oli, kunhan sai postata.

Pakko se on myöntää, että blogin lopettaminen on käynyt mielessä useamman kerran tässä noin vuoden sisällä. On ollut ihanaa pitää muutamia taukoja, kun ei oo tarvinnu stressata päivittämisestä, kuvien ottamisesta, kuvaajien saamisesta yms. Vaikka mä postaan harvoin, mietin tätä blogia joka ikinen päivä. Monesti nukkumaanmenosta ei oo tullu mitään, kun oon vaan stressannu ja miettiny, että mitä hittoa mä oikein teen.

Kaikesta stressaamisesta huolimatta oon tullu siihen lopputulokseen, että en lopeta bloggaamista. Se on ihan luonnollista, että aina ei vaan löydy sitä inspiraatiota ja paloa. Jos lopettaisin, katuisin ihan varmasti myöhemmin. Mä kuitenkin tiedän, että se palo on vielä tallella, mutta jostain syystä se piileskelee just nyt.

Teiltä saamani palaute merkkaa mulle todella paljon. Hyvin harvoin on tullut sanomista siitä, että en oo postannu. Otan asian siis niin, että harvempi postaustahti on teille ihan ok. Ja ilmeisesti pääasia on, että postaan sitten jossain vaiheessa. Kertokaa toki, jos ootte eri mieltä! Varmaan aika moni teistä seuraa mua kuitenkin muualla somessa, eli ihan täydessä hiljaisuudessa mä en oo missään vaiheessa bloggaamattomuudesta huolimatta:)

Pointti oli siis se, että postaamattomuudesta huolimatta täällä ollaan. Intohimo on hukassa, mutta se löytyy vielä. Postaan sitten kun siltä tuntuu, en väkisin.

IMG_1040

33 kommenttia:

 1. Älä vaan lopeta, näitä sun postauksia on ihana lukea ja asu kuvista saa inspiraatiota omaan pukeutumiseen. Ja se että kuvat ei oo kun jostain muoti lehdestä on vaan parempi. Itseä ei ainakaan kiinnosta liian "silotellut" kuvat, vaan niistä saa ja pitääkin näkyä tavallista elämää :) ja hiljaisempi tahti ei haittaa, kyllä me jaksetaan odottaa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ihana ja helpotus kuulla, kiitos paljon!:)

   Poista
 2. Mun mielestä sun blogista just tekee mielenkiintosen "arkipäiväisyys" ja se, ettei kaikki asiat oo niin loppuun asti mietittyjä. Myös se, et kerrot ikävimmistäki asioista tekee sun blogista uniikin ja siks oon tätä aina lukenukkin! Tsemppiä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kai sitä sitten pitäis koittaa rentoutua ja stressata esimerkiks kuvien laadusta vähemmän:/ kiitos!

   Poista
 3. Tykkään sun blogista ihan älyttömästi! Mua ei ainakaan haittaa jos joka postaus ei oo niin laadukas, eli välillä huonommat kuvat ei haittaa. Sun höpöttelyjä on vaa nii mukava lukee :--) plus ei voi olla liikaa asukuvia tai muitakaan postauksia!

  VastaaPoista
 4. Älä lopeta, sinun blogi on yksi lemppareista! Ja ainakaan itseä ei häiritse sellaiset ei-niin-viimeisenpäälle suunnitellut asukuvat ja kuvat vaikka ruoka-annoksesta; siitä on arkipäiväisyys ja rentous kaukana! :)

  VastaaPoista
 5. Liikaa ei kannata blogia suunnitella, postaus vaan kerrallaan ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. helpommin sanottu ku tehty, mut niinhän sen pitäis kieltämättä mennä:)

   Poista
  2. Tiedän tunteen, mutta näin mä ainakin itse teen...joskus tulee sit taukoja,mutta en niinkään stressaa :)

   Poista
 6. Sun blogi on ehdottomasti paras seuraamani blogi, koska tämä ei ole muuttunu sellaseks YLIlaadukkaaks, mainoksia sisältäväks kiiltokuvablogiks. Moni ennen tämän kaltanen blogi on nykyään ku mikäki muotilehti. Ja ei tosiaan haittaa hitaampi postaustahti tai ei-aina-niin-täydelliset kuvat :) hyvä vaan kun kaikki ei oo pelkkää pintaliitoa ja kiiltokuvaa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiva kuulla, että kaikki ei odota/kaipaa sellasta laatua:) kiitos!

   Poista
  2. Joo en halua muitakaan blogeja haukkua, mut nämä Uinot, Mungolifet jne jne, kun ne ei enää tunnu yhtään blogeilta. Kaikki on täydellistä ja kallista, asukuvien päälle kirjotettu hienolla fontilla tekstejä, joka hius ja hatunreuna ja kengännauha on ku viivottimella aseteltu.... ja todellisuudessa ne hiukset ja vaatehärpäkkeet liehuu tuulessa samanlain ku halvemmatki, hiukset kastuu sateessa ja koirat paskantaa sille hopeanhohtomatolle samallainku Ikean halvimmallekin jne jne :D :D

   Poista
  3. mut sitten taas toisaalta monien blogien kiiltokuvamaisuus on just sitä, mistä ihmiset tykkää:) ei tietenkään kaikki, makuja on monia!

   Poista
 7. Älä lopeta, tää on ihana blogi ja viimeaikoina oon kaipaillu sun postauksia! Äläkä revi ressiä tästä, ei tää oo niin vakavaa että pitäis uniin tulla. :) tykkään sun blogista hirmusesti, erotut kivasti massasta. Mutta jatka miten susta tuntuu, ei se oo ihmekään jos välillä on motivaatio kateissa kun oot kuitenki niin pitkään jo bloggaillu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. joo mä laskeskelin tossa, että oon kirjottanu melkein kymmenen vuotta blogia:D en siis tätä nykyistä, mutta ensimmäinen oli pystyssä jo 2007. eli kai se sitten on ihan normaalia, että tällasia vaiheita tulee:) kiitos!

   Poista
 8. Voi ei, just se ns. epätäydellisyys tekee sun blogista kiinnostavan, ku jaat esim. tällasiaki negatiivisempia juttuja, joihin voi samaistua paljon enemmän ku niihin ainaisiin "jee elän täydellistä ihanaa fitnesselämää" blogeihin, joita en viitsi edes lukea. Tietty sun uravalinnan takia blogin laatu voi tuntuu tärkeeltä, ymmärrän kyllä sen, mut lukijat varmasti tykkää rennommastaki tyylistä!:) eli tsemppiä kirjotteluun!

  VastaaPoista
 9. Mun mielestä kuvien laatu ei oo blogien "se" juttu, ennemmin luen blogeja niiden kiinnostavan sisällön takia :) On kiva lukea sun blogia koska oot todella aito ihminen ja jaat paljon asioita myös täällä, etkä yritä pitää mitään "jeekaikkiainatäydellistä" kulissia yllä :) Uskon kyllä että se into sieltä löytyy ennemmin tai myöhemmin, lukijat tuskin mihinkään katoo, tai ainakaan me vakkarilukijat :)

  VastaaPoista
 10. Nykyään tuntuu että on joku standardi blogeille että päivitetään kahesti viikossa ja pääsisältö on hyvälaatuset asukuvat ja tätä kautta jokasen blogista on tullu kuolettavan tylsä.. Kaipaan niitä aikoja ku blogit oli enemmän päiväkirjoja eikä mitään pinnallista pintaraapasua jossa kaikki pitää olla täydellistä ja "ammattimaista". Postaat sillon ku tekee mieli ja niistä jutuista mitkä sillä hetkellä on kivoja ja innostaa, ihan sama vaikka ne ois jotain pikkujuttuja. Ja miksei niistä paskoistaki jutuista jos mieli tekee. Ja ne asukuvatki voi olla vaikka luurilla peilin kautta otettuja, ei tarvii stressata siitä että mistä saa kuvaajan ja sitten lannistua ku ykskään kuvista ei oo mieluinen mut jotain pitäis päivittää

  VastaaPoista
 11. Ooo älä lopeta todellakaan! Vaikka on olemassa miljoonia hyviä blogeja, mutta jotenkin sinun blogi on ainut jota jaksan ahkerasti tarkistella, että onko uusia päivityksiä tullut! Joten siis tämä sinun blogi tuntuu ehkä eniten omalta, ja juuri just sen takia ku oot niin maanläheinen ihminen ja vaikutat ihanan normaalilta persoonalta, joka just bloggaa niitä normipäiväsiä juttuja. Oot puhunu avoimesti sun suhteista, sun töistäsi, koulustasi, elämästäsi, darrapäivistä ja bileilloista. Just niin sitä ihanan ''tavallista'' elämää, joka oikeasti kiinnostaa! Plus vaikutat jotenkin todella mukavalta tytöltä ja sun elämään voi hyvin samaistua. Plus sun kuvissa ei oo vikaa!

  ELI SIIS ÄLÄ TODELLAKAAN LOPETA, älä stressaa, nauti elämästä!! Välillä ei tee mieli postata, välillä tekee, se on ihan fine. Vaikka postaustaukoa ois päivä, viikko tai kuukausi, oon aina hyvin iloinen siitä uudesta postauksesta, vaikka niitä tuliskin harvemmin.

  Kevät varmaan tuo taas intoa ja puhtia bloggailuun, nyt kuule vaa chillisti ja rentoudu, luovuus tulee silloin aina kun vähiten odottaa ;) Varsinkin sillon kun valoa alkaa tulla enemmän, energiat nousee iha uusiin svääreihin!
  Tsemii tyttö! :)

  T. Pitkäaikainen lukijasi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. voi vitsi, tuli kyllä hyvä mieli tästä kommentista! kyllä mä luotan, että se inspiraatio löytyy vielä:) kiitos paljon!

   Poista
 12. Elä stressaa kuvista. Mun mielestä se teksti on parasta! Lukisin sun blogia vaikka kuvia ei olis ollenkaan! :)

  VastaaPoista
 13. Mä luen sun blogia sen takia just kun tää on aito ja rento :) Ei tarvi kaiken aina olla täydellistä, ne blogit on tylsiä :D

  VastaaPoista
 14. Moikka! Muistelisin et oot joskus tilaillu tuolta Wish verkkokaupasta tuotteita. Haluisin kysyy sun mielipidettä, et ootko ollu yleensä tyytyväinen tuotteisiin? Ja ootko käyttänyt maksutapana luottokorttia vai paypall:ia :) Ymmärsin ainakin että melko pitkät toimitus ajat, mut kävin ekaa kertaa selailee sivuja ja kyllähä sieltä ois vaikka mitä kivaa löytynyt. En vaan ihan vielä laittanut tilausta menemään... :D

  ja huippua kuulla että et lopeta bloggaamista! Sun postauksia on mukava tulla aina lueskelemaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. tilasin ehkä vajaat kaks viikkoo sitten ensimmäistä kertaa, että ihan hirveesti ei oo kokemusta kertyny:) pari ekaa vaatetta on tullu jo, eli ei menny edes kahta viikkoa. molempiin tähän mennessä tulleisiin tuotteisiin oon kyllä tyytyväinen! kannattaa kiinnittää huomioo kokoihin ja valita vähintään yhtä kokoo isompi, kun mitä normaalisti käyttää. mä oon normaalisti käyttäny vaatteesta riippuen s-kokoa, mutta nyt tilasin m-kokoisena ja neki oli nipin napin sopivia. niin ja mä tilasin näin alkuun ainakin laskulla:) kiitos!

   Poista
 15. Jee älä lopeta, oot super aito niinku sun blogiskin, eikä kaikki oo aina niin helvetin täydellistä. Semmosiin blogeihin mulla alkanu mennä maku ku ne kaikki toistaa toisiaan. Tsemppiä ja kyl sitä inspistä sit löytyy kun on sen aika!

  VastaaPoista