29.1.2016

what have I been up to?

Heippodei! Nyt ei oo oikein ylimääräistä aikaa kirjoittaa, mutta puhukoot video puolestaan. Eli viime aikojen kuulumisia, olkaas hyvät!:)EDIT// Se mun kirjottama juttu löytyy nyt Cosmopolitanin sivuilta!

17 kommenttia:

 1. Älä turhaan stressaa! Hiuksiin ala totuttelee harvempaa pesuun, talkki toimii paremmim ku kuivashampoo eikä maksa juuri mitään. Kampaajilta kuultu vinkki :)

  VastaaPoista
 2. Kiva kuulla kuulumisia! Sä näytät tosi hyvältä tolla hiustyylilä (ja hoikemmalta?) :) Oon huomannut itelläni saman et hiukset rasvottuu nopeemmin ja tajusin et se vois johtuu siitä et käytän nyt talvella pipoa! Oon maailman laiskin peseen hiuksia et onneks kuivashampoo on olemassa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. mä taas en käytä pipoa juuri koskaan, mutta hiukset varmaan rasvottuu rasvaisen naaman takia:D

   Poista
 3. Tosi kiva höpöttelyvideo :)

  VastaaPoista
 4. Kiva postaus ja noi hiukset on kyl ihanat! Oot paljon freshimmän näkönen :)

  VastaaPoista
 5. Oon ite ollu kans pelinhoitajana, niin ei hätää, ne kertoimet oppii äkkiä, ja lopulta vaan sen voiton kuullessa tiet mitä pitää tehdä, ilman laskemisia :-) Ja jos helpottaa yhtään, niin esimerkiksi toi 7 x 17, niin laske eka 7 x 10 (70), ja si lisäät siihen 7 x 7 (49), niin saat tuloksen. Tsemppii koulutukseen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. jep tolleen kahdessa osassa oon opetellu laskee, helpottaa huomattavasti! kiitos:)

   Poista
 6. Kiva video ja olit jotenkin ihanan energinen :D Ja hiukset näytttää kyllä tolleen paremmalta!

  VastaaPoista
 7. Mulla kans rasvottuu hiukset tosi paljon talvella, ihan kuiva ilma voi vaikuttaa siihen (päänahka kuivuu liikaa ja alkaa sit rasvottua), ainakin iholle käy noin...ja kuivashampoo saattaa taas kuivattaa lisää:S suomen talvi ja tukka on mahoton yhistelmä!

  VastaaPoista
 8. Toivon todella et löydät oman alan hommia, sä oot tehny niin paljon duunia sun unelman eteen että sä jos kuka sen ansaitset! Kirjotit joskus syksyllä, että voisit kertoo tarkemmin sun koulusta nyt kun ensimmäinen lukukausi on ohi. Kiinnostais kuulla! Ja sun periscopet on iha parhaita :-D t. sun blogia alusta asti seurannut lukija

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos paljon!! joo täytyy kertoo tarkemmin kouluhommista jossain vaiheessa:) onko jotain tiettyjä juttuja, mitä haluaisit tietää?

   Poista
 9. Nuo sinun hiukset näyttää todella hyvältä! :)

  VastaaPoista