11.2.2016

you're the only one who really knew me at all

Moikka ihanat! Oon monena päivänä avannu Picasan ja plärränny koneelle kertyneitä kuvia epätoivoisilla fiiliksillä. Kaikissa kuvissa tuntuu olevan jotain vikaa! Eilen ehdin vihdoin räpsiä kuvia arvontaa varten, jonka pidän seuraavassa postauksessa. Niin kivaa arpoo pitkästä aikaa jotakin:)

Tällä hetkellä vietän vapaailtaa erittäin väsyneissä tunnelmissa. Mulla oli eilen nimittäin ensimmäinen yhdeksän tunnin työpäivä, ja yöunet jäi kovin vähäisiksi, sillä aamulla piti herätä kouluun. Tällasta tää nyt tulee kevään mittaan olemaan, ei voi mitään. Laskeskelin tossa yks päivä, että näillä näkymin mulle on kertymässä yhteensä 59 opintopistettä. Yhden verkkokurssin suorittamisesta en oo tosin varma, sillä pitäis ehtiä lukee joku kirjakin sitä varten. Mutta pakko se on vaan painaa, ja saada jotenkin ihmeessä se 60 opintopistettä kasaan. Yhteishakukin alkaa pikkuhiljaa lähestyä, eli täytyy koittaa sitäkin kautta. Paljon töitä opiskelupaikan saamiseksi on kieltämättä edessä!

Oikeestaan sen kummempaa mulle ei taaskaan kuulu. Onneks kevään mittaan on tiedossa kaikkee muuta kivaa, ettei elämä ois pelkkää töissä käymistä ja opiskelua (+bilettämistä:D)!

IMG_8783-001
IMG_8762-001
IMG_8774-001
IMG_8760-001

Ja siinäpä olis sitten niitä julkaisemattomiksi jääneitä kuvia. Vielä ois yhdet vähän vanhemmat ja yhdet tuoreemmat asukuvat jemmassa. Jostain syystä kuvista on tullu tällasta kuraa, ja huomasinkin vasta eilen, että mun kameran asetukset oli ihan päin honkia. Hölmö! Nää(kin) kuvat on siis reilusti yli kuukauden takaa kotikotoa. En tiiä, mut mun mielestä näytän jotenkin tosi hassulta näissä:D Ensinäkin tosi epävarmalta ja oon kai jo niin tottunu mun uuteen tukkaan, että toi näyttää nyt katsottuna oudolta. Vai mitä mieltä ootte? Tuntuu hassulta sanoa, että en oo kaivannu otsiksia enää ollenkaan. Piti tänkin päivän vielä koittaa!

Epävarmuus kuvissa johtui ehkä siitä, että en ollut sinut ton asun kanssa. Kaikki mun juttuja pidempään lukeneet tietääkin, että en oo yhtään farkkutyttö. Paita on kiva, mutta täytyy varmaan jatkossa pysytellä mukavuusalueella ja yhdistää se jonkun hameen kanssa. Sitä päivää odotellessa, että en vois enää kuvitella elämää ilman farkkuja:D

Mitä tykkäätte asusta?

16 kommenttia:

 1. Jos mietit opintotukien takia noita opintopisteitä, niin 45 op vaaditaan yhdeksään opintotukikuukauteen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. en mieti:) tarviin 60op siihen, että voin hakea väylän kautta tutkinto-opiskelijaksi

   Poista
 2. Whaaaat 60op:tahan on ihan sairas määrä! Millasia kursseja sä oikein käyt? Ainakin AMKissa jo omat 45 op:ta keväällä tekee hiton tiukkaa. Miten pystyt huhhuh! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. on siinä kieltämättä hommaa, mutta oon kuitenki pulittanu tosta avoimesta amk:sta jo 300e niin paree saada sillä hinnalla se 60op täyteen, ettei tarvii enää syksyllä olla maksamassa:D

   Poista
  2. Jep kyllä se kantsii hyödyntää - huomaa kyllä meiänki koulussa miten eri motivaatio avoimen väylän kautta tulleilla on kun joutuu maksamaan kursseista :D! Huhhuh tsemppiä :) !

   Poista
 3. Siis tuleeko sulla toi 60op pelkästään nyt tän kevään aikana? Jos, niin aika mimmi oot hyväne aika sentää! Muutenkin vaikuttaa välillä aika ihailtavalta sun kyky käydä paljon töissä ja opiskella täyttä päätä samaan aikaan, itellä välillä kun tuntuu pelkkä opiskelu ilman töitä ihan tarpeeks raskaalta :D

  Asu näyttää kyllä kivalle ja täytynee sanoo, että nykyiset hiukset on munkin mielestä kivemman näköiset ja soppii sulle hyvin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ei nyt sentään, syksyltä tuli about 30:) onhan tää kieltämättä todella hankalaa sovittaa työt ja opiskelu yhteen. kiitos!:)

   Poista
 4. Ihanat kuvat <3 Kerroit jokin aika sitten sinulla olevan huono iho (näppyjä naamassa) mutta ainakin nyt näissä ihosi näyttää tosi hyvältä!! Kysyisinkin neuvoa kuinka sait ne näpyt pois ja ihon paremmaksi? - terveisin vakkarilukija joka omaa huonon ihon

  VastaaPoista
 5. Mistä tuo paita on? Ihana!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuleeko sulle tosiaan niin paljon kommentteja, ettet ehdi tähän vastata...? :(

   Poista
  2. sori, jotenkin on jääny huomaamatta! paita on mun kaverin kirppiskuormasta, eli alkuperästä ei oo hajua:)

   Poista
 6. Höh kivojahan noi kuvat on! Ihanalta ja kauniilta näytät aina :)

  VastaaPoista
 7. Tosi hyvä asu. Pisti silmään, kylmähän tossa tulee mutta et varmaan seissyt kauaa hangessa jos kameran säädöissä oli vikaa. Niin no, jos et kuitenkaan pidä itse noista vaatteista tai farkuista niin sähän voit antaa ne jollekki sun kaverille, kun sulla näyttää noita vaatteita riittävän :) mutta hyvältä näyttää oikeesti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. heh kyllähän noita sillon tällön tulee pidettyä, eli turha heittää pois:) kiitos!

   Poista