15.3.2016

on a boat

Heippa! Pitkästä aikaa ehdin avata bloggerin ihan ajan kanssa. Melkoista meininkiä on ollu taas viime aikoina, eikä ylimääräistä aikaa ole juurikaan jäänyt. Lauantaina lähdettiin laivalle Saijan kanssa määränpäänä Tukholma. Oli kyllä taas ihana irtiotto rankan työviikon päälle! Oon ollu about joka ilta töissä, ja vapaaillatkin on olleet täynnä ohjelmaa. Kelpais kyllä välillä ihan vaan olla, mutta ei vaan malta. Kai mä tavallaan tykkään jatkuvasta kiireestä.

Risteilyllä oli kyllä todella hauskaa. Tuli taas tehtyä monta mahtavaa muistoa, joita miettiä sitten (kauhulla) vanhana kiikkustuolissa. Mitä joihinkin asioihin tulee, oon melko kilpailuhenkinen. Niinhän sitä pitikin sitten olla osallistumassa laivan musavisaan ja tanssikilpailuun. Voitto napsahti molemmista! Sain mm. risteilylahjakortin, eli uus reissu tulee jossakin vaiheessa varmasti tehtyä.

Tässä on tullu taas juhlittua ja puuhailtua muutenkin kaikkea mahdollista, eikä loppua näy. Välillä mietin, että pitäisköhän sitä jo rauhottua. Toisaalta mietittiin Saijan kanssa, että eletään nyt sitä ''time of our lives'':D Nyt jos koskaan täytyy mennä ja tehdä asioita ihan hetkenkin mielijohteesta. Aloilleen ehtii asettua sitten myöhemminkin!

IMG_9578-001
IMG_9569-001
IMG_9611-002
IMG_9586-001

Käytiin kylmyydestä huolimatta räpsimässä ''parit'' kuvat kannella. Meininki oli taas perus ''ota vielä ihan muutama kuva vaan'' ja ''vielä pari tähän suuntaan''. Lopulta oltiin molemmat ihan sormet punasena syväjäässä, mutta saatiinpahan kivoja kuvia:D

Ja hei! Käykääs vielä laittamassa kysymyksiä tähän postaukseen. Tarkotus oli, että kysymyksiä ehtii laittaa vielä sunnuntain, mutta tehdään pieni muutos. Kuvataan vastausvideo nimittäin vasta keskiviikkona, eli sitä ennen ehtii vielä kysellä jos siltä tuntuu:)

4 kommenttia:

 1. heii, eikö sua yyhtään nolota kun niin usein hillut sun snäpeissä rintsikoilla tai sit selkeesti alasti peiton alla 🙈 blogin kautta mulla on susta ihan erilainen kuva, mut sit snäpissä vaikutat välillä vähän bimbolta 😅

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. en mä kyllä mielestäni mitenkään kovin usein vähissä vaatteissa snäppäile, ja sillon ku niin sattuu käymään niin en mä snäppäämisen takia rupee vaatteita enempää laittaa päälle:D ja kuitenki peitto edessä eikä mitään sen suurempaa vilauttelua. snäpissä voi saada erilaisen kuvan ku mun snäppäilyt tapahtuu kuitenki monesti juhliessa, tai koostuu muutenki vähän "kevyemmästä" sisällöstä:)

   Poista
 2. Haha, "en mä nyt snäppäilyn takia rupee laittaa päälle". Joo no eihän ne sun snäpit näykkään kun kaikille ketkä sua seuraa! Vähän kannattas miettiä pidemmälle.

  VastaaPoista
 3. Hei kattelin snäpissä et olit ostanut väripiilolinssit, niin ihan vaan tällee varotuksena et noi kiinakaupasta tilatut ei oo mitään maailman turvallisimpia silmälle :( silmä on tosi herkkä vaurioitumaan niin en suosittelis noita kyllä kenellekkää. ps. tosi kivoja kuvia tuolla kannella ootte ottanu :)

  VastaaPoista