18.3.2016

Q&A with Saija

Moikka! Saitte tosiaan esittää mulle ja mun kaverille Saijalle kysymyksiä. Nyt ois sitten vastausvideo valmiina! Oli jotenkin tosi hauskaa tehdä tätä:) Videosta tuli tosi pitkä, mutta ois voinu tulla vielä pidempikin meidät tuntien. Pariin otteeseen kamerasta loppu tila kesken, sen takia kahdessa kohtaa video vähän katkeaa. Viimeinen kysymys jäi myös hieman kesken tilan loppumisen takia. Mutta näillä mennään, toivottavasti tykkäätte!
9 kommenttia:

 1. Ihana, kun oot löytänyt sieltä noin hyvän ystävän itsellesi! :) Vaikken sua tunne, vaan tiedän, oon onnellinen sun puolesta miten sä oot saanu sun elämän niin hyville raiteille siellä "isolla kirkolla"! t. toinen Iisalmelainen

  VastaaPoista
 2. Voitko Saija kertoa vähän enemmän mitä tykkäsit Britanniasta? Mul on todennäkösesti vuos eessä siellä ja vähän jännittää :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onnea vaihtopaikasta! Oli kyllä yks unohtumattomimmista reissuista. Tosiaan saattaa alkuun tuntua uusi kulttuuri ja ympäristö oudolta, mut kyllä kaikkeen about kuukaudessa tottuu. Itellä n.3kuukauden jälkeen oli olo että ei Suomeen haluis enää takas tullakaan.

   Käteisellä briteissä pitää tosi monissa paikoissa maksaa ja baareihin mentiin ainaki Bournemouthissa taxilla ja ilman takkia. Kouluissa ei oo ruokailua vaan sandwichei, sipsei ym saa koulun kaupoista. Ite otin lounaan himasta nii sai kunnon safkaa.

   Jos mahdollista niin kannattaa surffaus ja laskettelureissuilla käydä, sielä tutustuu tosi hyvin jengiin ja on älyttömän hauskoja reissuja! Ite kävin Cornwallissa surffaa ja telttailee ja Ranskassa laskettelee.

   Ja kun britti sanoo "How are you", siihen vastataan "Good" how are you tms. Tai "Are you okey?" tarkoittaa yleensä vain "Moi".

   t. Saija

   Poista
  2. Kiitos paljon vastauksesta Saija!! :) pistän vinkit mieleen!

   Poista
 3. Tosi kiva video! :) Voitteko tehdä yhdessä biisilistan etkoille & jatkoille postauksen? Oli nimittäin hyvän kuuloista musiikkia taustalla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. taustalla soi ihan vaan spotifysta suomen top 50 lista, laitetaan yleensä vaan joku lista taustalle pyörimään:) kiitos!

   Poista
 4. Mua häiritsi toi musiikki taustalla :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vähän sama, välillä oli vaikea saada selvää puheesta kun musiikki tulee niin päälle.

   Poista