28.3.2016

with the beast inside there’s nowhere we can hide

Heippa! Viimeistä viedään Iisalmessa. Tästä tulikin todella pikainen visiitti, koska lähden takas kotia kohti jo tänä yönä. Huomenna illalla pitää olla jo koulun penkillä ja koska matkustan koiran kanssa, on matkustusvaihtoehdot hieman rajallisemmat. Kyllä, Irina lähtee mun mukaan! Saan viettää laatuaikaa sen kanssa ruhtinaalliset kolme viikkoa, mikä tekee hyvää, sillä ollaan oltu erossa niin paljon.

Mitään kovin kummoista en ehtinytkään tällä Iisalmen reissulla tehdä. Oli yllättävän hauska viikonloppu, mutta ei siitä sen enempää. Seuraavan kerran tänne tuleekin tultua todennäköisesti vasta kesällä, mutta sitä ennen porukat käy onneks vierailemassa pariinkin otteeseen mun luona. Kaikkee kivaa on keväälle muutenkin luvassa, ja kiireistä huolimatta musta tuntuu, että tää vuosi kokonaisuudessaan tulee olemaan mahtava. Hyvin on ainakin tähän asti sujunut, ehkä vähän liiankin. Kaikki mun blogia pitempään lukeneet onkin saaneet seurata mun epäonnea viime vuosina ja nytkin hieman pelkään, että milloin kaikki alkaa taas mennä päin pyllyä. Oonhan mä nytkin päätynyt toinen toistaan ihmeellisimpiin tilanteisiin (joista ei julkisesti voi edes jauhaa), puhelimen pöllimistä ja lompakon katoamista, mutta mä vaan asennoidun tollasiin juttuihin ihan eri tavalla nykyään.

IMG_9802-001IMG_9820-001
IMG_9823-001
IMG_9813-001
IMG_9840-001
IMG_9817-001
IMG_9837-002
IMG_9849-001

Äiti piti tottakai laittaa kuvaushommiin ja kuvauskaverina toimi Elli. Vähän hirvitti, että miten pahasti mun mustelmat paistaa jaloista. Saan siis tosi helposti mustelmia, viimeisimpänä tollasen mukavan jättilohkareen reiteen bussikuskin hurjasteltua liikaa.

Päädyin viime viikolla hieman sattumalta kirpparille, ja sieltä löysin neljällä eurolla mm. noi kuvissa olevat korkkarit. Olin siis lenkillä ja mietin, että pitäiskö piipahtaa Kaivarin Kanuunassa kerta se on ihan lähellä. Korttikin mulla sattui olemaan mukana, koska olin menossa kauppaan lenkin jälkeen. Pienen seikkailun jälkeen (tiesin tasan missä kyseinen kirppari on, mutta suuntavaisto yllättäen petti) löysin perille ja sieltähän alkoi löytyä vaikka mitä kivaa. Sitten yhtäkkiä sieltä sammutettiin valot kiinnimenemisen vuoksi, ja ihmeissäni suuntasin kännykän valon avulla kassalle pilkkopimeässä. Ihan hyvä niin, koska ois tullu kalliimpi reissu jos enemmän ois ehtiny kierrellä:D

Siinäpä kaikki tällä kertaa, nyt täytyy mennä nauttimaan äitin ruuista vielä kun voi!

Mitä tykkäätte asusta?

2 kommenttia: