5.5.2016

still here

Annetaan videon puhua puolestaan! Ihanaa kesän alkua kaikille, ootte mielessä ♥24 kommenttia:

 1. Hei kiva kuulla susta! Vaikutut seesteiseltä, vaikka stressiä ja kaikkea onkin :o Positiivinen ajattelu auttaa :)

  VastaaPoista
 2. Hei turhaa stressaat tästä blogista :-) vaikka postausta odotinkin, niin en kyllä aatellut että se olisi jotenkin sun velvollisuus tulla tänne kirjoittamaan.. kirjoitat sitten kun ehdit!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. mä vaan ite pidän sitä velvollisuutena, ja vaikka kuinka yritän olla pitämättä, niin kokoajan on takaraivossa sellanen tunne et hitto pitäis postata:D mutta nää teidän kommentit kyllä helpottaa, kiitos!

   Poista
 3. Ota rauhassa taukoa blogista, kyllä me sua odotetaan! Tsemppiä! <3

  VastaaPoista
 4. joo älä blogista ainakaan stressaa, kyllä me täällä ootellaan :p

  VastaaPoista
 5. Tarkeämpi panostaa opiskeluun ku blogiin parin kuukauden ajan :)

  semmonen tuli mieleen että ei kannata töissä taukoja käyttää opiskeluun! Tai ainakaan kaikkia taukoja. Stressin tunne kasvaa kun et ehdi palautua töissä. Ehkä siellä myös viihtyy paremmin, jos vaikka koittaa tutustua työkavereihin paremmin. Mieluummin vaikka puoli tuntia vähemmän hengailee illalla. Niitä 15 minuuttisia löytyy toivottavasti myös työn ulkopuolella. Ei siis pahalla mutta kannattaa kokeilla, vaikka kiire saattaa tuntua pahalta ja "tyhmältä" vaan olla tauolla.

  VastaaPoista
 6. Kerro edes jotain tästä ihastuksesta?! Minkä ikäinen?! Kaunis olet <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. en valitettavasti aio kertoo mitään ainakaan tässä vaiheessa:) kiitos!<3

   Poista
 7. Ihan mielenkiinnosta, kuinka monessa eri maassa oot käynyt? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. vissiin neljässä, eli ihan liian vähän tullu matkusteltua:D

   Poista
 8. siis mä en oikeen ymmärrä. miks et tee tollasia juttuja ajoissa, jotka vaikuttaa sun koko seuraavaan vuoteen ja tulevaisuuteen? ymmärrän, että on paljon töitä jne. mutta siis... silti. ja ei väylänkään kautta pääse noin vaan sisään, koettu on :/

  kuulostaa nyt hirveen negalta kommentilta, mutta oikeesti kannattaa miettiä noita juttuja. ja siis luulin että teet yhä samassa yrityksessä töitä mutta eri töitä mitä ennen, mut et sit vissiin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. no sepä siinä ongelma onkin, että ei saa vaan aikaseks ja jättää viime tippaan:/ mut mä luotan kyllä siihen, että kaikki palaset loksahtaa paikoilleen ennemmin tai myöhemmin!

   Poista
 9. Kannattaa varmaan jättää jotkut bileet väliin et saat tehtyä sen ennakkotehtävän ja myös muita rästijuttuja..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. sain ennakkotehtävän tehtyä ennen bileitä ja rästijutut ehtii hoitaa myöhemminkin:)

   Poista
 10. Olen lukenut sun blogia jo pitkää ja pitänyt sua sympaattisena ja sellaisena ihmisenä johon voisin hyvinkin kuvitella tutustuvani. Nyt kuitenkin itse ärsyynnyin hieman snapchatistasi ja ajattelin antaa hieman rakentavaa palautetta. Älä ota liikaa itseesi vaan ota enemmän sellaisena rakentavana. Ensinnäkin ei kannata snapchatissa ilmoittaa, että tahtoo saikkua kun bileetkin tulossa. Älytöntä touhua. Toinen homma, että tehtävää tehdessä itseasiassa kaksi tuntia lähteiden etsimiseen on suhteellisen lyhyt aika. Itsellä koulutehtävissä voi lähdeluettelo olla hyvinkin toista sivua ja olen saattanut yhden päivän (6-8h) kuluttaa pelkästää lähteitä etsien ja läpi käyden. Tehtävät kannattaa aloittaa oikeasti jo hyvissä ajoin edes ajatuksen tasolla. Miettiä vähän jäsentelyä ja mitä tahtoo tekstillä sanoa. Oot varmasti hyvä tyyppi, mut asenteen miettimiseen kannattaisi nyt kuluttaa hetki aikaa :).

  Ps. Jännetupentulehdus on tosi kettumainen vaiva. Anna ranteen jo nyt levähtää hyvin. Hommaa joku tuki. Mobilat kannattaa hommaa ja kun sitä levittää laittaa päälle elmukelmua. Imeytyy ja tehoaa paremmin. Terveisin sellainen, joka ei ottanut hoitoa tosissaan ja ei kyennyt edes kynää pitelemään käsissään pariib viikkoon.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ymmärrän hyvin sun pointin:) toki kaksi tuntia on lyhyt aika, pointti siinä snäpissä oli lähinnä se, että kaksi tuntia on kulunut. eihän se kaksi tuntia kokonaisuudessaan tietenkään riittänyt lähteiden kaivamiseen, vaan jatkui koko yön. mutta tiedostan kyllä hyvin sen, että oon vähän liian hällä väliä -asenteella asioiden suhteen. pitäisi petrata!

   ja saikkua en tietenkään halunnut pelkästään bileitten takia, vaan siksi, että käden kanssa työskentely on tuskaa. toki tiedossa oli myös pippalot, joihin pääsin osallistumaan kun käsky saikusta tuli. mulla on aiemminkin ollut ranteissa kipuja, ja ne on menny ohi ihan vaan levolla. lepoa ei vaan hirveesti oo ehtinyt saamaan, jos työvuorojen välissä on satunnaisesti yksi vapaapäivä:D jospa nytkin menisi levolla ohi, mutta otetaan vinkki korvan taaksen!:)

   Poista
 11. Sä et voi olla tosissas et menit bilettämään sairaslomalla?!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. eri asia jos oisin flunssassa, mutta kipeä ranne vaikuttaa lähinnä työntekoon, ei muuhun elämään:D

   Poista
 12. Joo ihan turha vinkua, että on koulujutut kesken ja rästissä, kun bileissä jaksetaan kuitenkin juosta koko ajan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. voi herrajumala oikeesti, ilmeisesti sama ihminen jättää näitä kommentteja jatkuvasti :'D mun bilettäminen ei vaikuta kouluhommiin millään tavalla: ensin tehtävät valmiiksi (esim. nyt ennakkotehtävä) ja sitten juhlimaan. mä en ymmärrä, että miten joku asioikseen jaksaa kattoo mun snäppejä ja keksiä sieltä aina jotain valittamista, ja sitten tulla erikseen blogiin kommentoimaan. jos mun snäppien sisällössä on jotain mistä haluaa sanoa, niin mulle voi laittaa suoraan siellä viestiä!

   Poista