12.6.2016

bling bling

Moikka! Oon jotenkin tosi väsyny, vaikka oon nukkunu mielestäni ihan riittävästi. Jotenkin kaikki on tuntunu tänään ylitsepääsemättömän vaikealta, tai lähinnä asioiden aloittaminen. Sain kuin sainkin kämpän siivottua (mulla on uus järjestys, näätte myöhemmin!), mutta kauppaan lähteminen tuntui vielä hankalemmalta. Mulla oli alunperin menoa tälle illalle, mutta se peruuntui. Oon taas ihan liian tottunu siihen, että vapaapäivinäkin täytyy tehdä jotain. Edellinen vapaa mulla oli torstaina, jolloin menot myös peruuntuivat. Outoo, että viikon sisällä on jo toinen samanlainen päivä, että ohjelmassa on vaan kotona hengailua:D Oonki joskus aiemmin kertonu siitä, miten usein musta tuntuu siltä, että kokoajan pitäisi olla menossa jossakin. Siitä huolimatta ajatus esimerkiksi lenkille lähtemisestä tuntuu ihan mahdottomalta. Oon muutenkin kokoajan tosi väsynyt ja aikaansaamaton. Oisko teillä vinkkejä, miten saada vähän energiaa?

Onneks kivoja juttuja on tulossa, mikä vähän piristää! Mulla on edessä melkoinen työrupeama, mutta juhannuksen viettoon pääsen onneksi Himokselle. Tällä kertaa meillä on mökki, luojan kiitos. Juhannuksen jälkeen vuorossa olisi Vision Festivalit, jonne arvon pari lippua täällä piakkoin. Sen jälkeen mulla alkaakin kolmen viikon loma, joka starttaa Iisalmen reissulla ja Olusilla. Saan pari kaveriakin kyläilemään, ja saman viikonlopun sunnuntaina lähdetään vielä Saijan kanssa Ruisrockiin. Se, miten me päästään sinne, on vielä pimennossa ja selviää varmaan vasta silloin:D Loman aikana olisi tarkoitus käydä myös risteilyllä, sekä mahdollisesti Pipefesteillä. Sitten tietysti elokuussa olisi Weekend Festivalit, en malta odottaa! Siinäpä tän kesän festarit taitaakin aikalailla olla, ellei vielä keksitä jotakin. Tästä ei voi tulla muuta kuin hyvä kesä!

IMG_0617-001
IMG_0635-001
IMG_0614-001
2016-06-008
IMG_0616-001
IMG_0642-001

Muhun otettiin yhteyttä Happiness Boutique nimisestä verkkokaupasta ja kyseltiin, josko haluaisin valita heiltä yhden kaulakorun itselleni. Mikä ettei! Mä omistan tosi vähän kaulakoruja, ja vasta vähän aikaa sitten yksi mun lempparikoruista meni rikki. Mulle iski ihan kauhea valinnanvaikeus Happiness Boutiquen kaulakoruvalikoimaa selatessani. Lopulta mulla taisi olla kymmenen välilehteä auki, ja kymmenestä vaihtoehdosta päädyin sitten kuvissa näkyvään koruun. Me likey!

Kannattaa ehdottomasti käydä tutustumassa Happiness Boutiqueen. Sivustolla voi myös liittyä palkinto-ohjelmaan, jonka kautta voi ansaita pisteitä itselleen ja pisteiden avulla tienata palkintoja. Yhden pisteen saa jokaisesta käyttämästään eurosta, viisi pistettä tuote-arviosta, kuvasta (esimerkiksi jos tilaat kaulakorun ja otat kuvan siitä käytössäsi) tai linkistä sosiaaliseen mediaan. Kymmenen pistettä saat, kun jaat tekemäsi tilauksen kavereillesi Facebookissa tai Twitterissä.

Plussaa varsinkin tosta kuvasysteemistä! Jokaisen tuotteen kohdalta löytyy virallisten tuotekuvien lisäksi käyttäjien itse ottamia kuvia koruista. Saa hyviä vinkkejä siihen, miten yhdistää koru eri asukokonaisuuksien kanssa:)

Sitten vielä paras juttu! Eli mulla olisi tarjota teille alennuskoodi Happiness Boutiqueen. Koodi on littlebitvain ja koodia käyttämällä saatte -10% alennusta yli 19 euron arvoisesta tilauksesta. Koodi on voimassa 25.6 asti!

ps. Luin just tän postauksen kuvien ottamisen jälkeen Iltalehden sivuilta, että napapaidat on out. No ei se mitään, meni jo:D

16 kommenttia:

 1. Aivan ihana asu, oot tosi hyvässä kunnossa! :)

  VastaaPoista
 2. Syö säännöllisesti ja terveellisesti ja harrasta liikuntaa niin rupeaa energiaa löytymään

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. sitä mä oonki vähän ihmetelly, kun oon vihdoin oppinu syömään säännöllisesti, että miten oon entistä väsyneempi:D liikuntaa voisi tietty aina harrastaa enemmän!

   Poista
 3. Aina välillä itsellänikin noita kausia kun ei jaksa oikeesti tehdä mitään! Asu on aivan ihana ja etenkin tuo koru!<3

  http://inka-allornothing.blogspot.fi

  VastaaPoista
 4. Lähteekö se "miehesi" (josta aiemmin kerroit) myös Iisalmeen mukaasi? :) Kaunis asu ja kaunis sinä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ei oo enää mitään miestä... kiitos!:)

   Poista
 5. Kaunis koru ja kaunis nainen! :)

  VastaaPoista
 6. vatsa sisään rinta ulos, hengitä välillä :))))

  VastaaPoista
 7. Tosi kiva asu ja sopii sulle hyvin! Mä ainakin aion pitää vielä napapaitoja :D

  VastaaPoista
 8. asiasta kukkaruukkuun, arvoitko ikinä kuukuppien voittajaa vai menikö tää multa vaan ihan sivusuun? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. arvoin toki:) mä en vaan yleensä ilmota voittajia blogissa erikseen, koska osallistujilla (ja voittajilla) ei aina oo nimimerkkiä kommenteissa mukana. eri asia sitten, jos joku voittaja ei vastaa meiliin niin täytyy täällä huudella!

   Poista