19.7.2016

kesäkuulumisia

Täällä ollaan nautittu kyllä kesästä oikein olan takaa, kuten pienestä hiljaisuudesta voikin varmasti päätellä. Vielä olisi viikko lomaa jäljellä, eli kaikki ilo täytyy ottaa irti vielä kun ehtii. Ja kieltämättä tähän mennessä lomasta on tullut nautittua vähän liikaakin. Sellainen yksin kotona rauhottuminen on kokonaan jäänyt, mutta toisaalta eipä haittaa kyllä ollenkaan.

Oltiin tosiaan tyttöjen kanssa ensin Iisalmessa juhlimassa Olusia, ja parista muuttujasta huolimatta selvittiin Saijan kanssa vielä sunnuntaiksi Ruisrockiin. Ehdottomasti yksi elämäni parhaista viikonlopuista! Muuten onkin tullut sitten ravattua vähän vaikka sun missä, ja rusketustakin alkaa olla havaittavissa. Ei tosin niin paljon kuin viime kesänä, mutta ei vaan oo ehtinyt. Viime viikonloppu (ke-su...) meni ihan vaan Helsingissä heiluessa, mutta ensi viikonlopulle olisi taas pientä reissuntynkää luvassa, kun suunnataan Pipefesteille. Tiistaina palaan sitten virkeenä (or not) takas töihin, mutta eipä se kesä siihen onneksi vielä lopu. Vielä ois nimittäin Weekendit taputeltavana, ja mitä nyt ikinä keksitäänkään. Tää on todellakin paras kesä ikinä!:)

Mulla ei oo tällä hetkellä kameraa ollenkaan käytössä (oon menny jo monta kuukautta lainakameroilla), eli asukuvia ei valitettavasti ole tarjolla. Täytyy tässä jossain vaiheessa hankkia kamera taas jostain käyttöön, niin on vähän helpompaa päivittää tänne materiaalia. Nyt siis ikävä kyllä mulla on näyttää vaan puhelimeen taltioituja lomahetkiä:

phone part 21-001
phone part 22-001
phone part 2-001

Eilen tuli koettua taas jotain ihan uutta, nimittäin oltiin mukana musiikkivideon kuvauksissa! Kyseessä on bändi nimeltä Kostume, ja biisin nimi auringonlaskuhumala. Kannattaa kuunnella, jää soimaan päähän. Mutta joo, oli tosi hauska kokemus mm. bailata pienessä vesisateessa Hietsussa (selvinpäin). Terkut muuten sulle, joka suosittelit pyytää mua videolle mukaan;)

Oltiin suunniteltu Saijan kanssa jo hetken aikaa kaveritatuointien ottamista. Pari viikkoa sitten saatiin sitten idea tatuoinneille, ja tänään vihdoin marssittiin Artwork Tattoo -nimiseen paikkaan leimattaviksi. Tosi hyvää palvelua ja jälkeä! Tatuoinnit ovat siis identtiset ja sijaitsevat meidän vasemmissa nilkoissa. Jos joku ei hahmota, niin kyseessä on S-kirjain. S symboloi mm. meidän molempien etunimien alkukirjaimia, mutta listattiin varmaan parikymmentä muutakin merkitystä. Mulle tää oli jo neljäs tatska, mutta Saijalle vasta ensimmäinen. Täytyy seuraavaksi keksiä jotain muuta kuin kirjaimia, multahan siis löytyy entuudestaan iso I kyljestä :'D

Mutta sellaisia kesäkuulumisia tällä kertaa. Nyt mä vihdon pyhitän loppuillan ihan vaan omasta seurasta nauttimiselle (ja puhelimen tyhjentämiselle, ärsyttävää hommaa). Toivottavasti teilläkin on ollu kiva kesä!♥

12 kommenttia:

 1. Ai mä luulin ekaks et toi on sellanen infinity tatska joka on vaa tahallee jätetty tollai ettei mee iha loppuu asti :) mut kivat tatuoinnit teillä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. joo tajuttiin kans ite jälkikäteen, että tosiaan vähän muistuttaa! mutta ei haittaa ollenkaan, yks merkitys lisää:) kiitos!

   Poista
 2. on on hikee pukkaa missä talvi kostume kuulosti ihan ystävällisen näkösii miehen alkuja en kuuntele enempää mitäs rottis miettii tyhjä pää helppo olla irina ja enkelit hassu kuva mukavia hetkiä sinne terveisin rottis tai meri sisälläni

  VastaaPoista
 3. Tykkäätkö kastehelmi astioista, jos, niin osallistu kastehelmi kulhojen (6) arvontaan mun blogissa.

  VastaaPoista
 4. moikkelis ny kyl oskukin häpee ei vaitiskaa hyvin meni musavideolla kuvaaja oli vain ihan kuutamolla onko videoo tehtäessä musakone josta kappale tuleen ja sen mukaan pääsee viilikseen en osaa pilkkuja ja muuta välimerkkii jes jes hienoa terveisin rottis

  VastaaPoista
 5. Jotenki toi ystävätatska homma on mun mielestä vähän hölmö, eihän sitä koskaan tiedä, vaikka tiet erkanis mutta tatska on ja pysyy... Toki kaikki uskoo ja luottaa siihen et "ollaan ikusesti parhaita ystäviä" jne mut ei se vaa aina nii mee. :) Noi kaikki sun neljä tatskaa on jotenki mun makuun vähä "kämäsiä", pari jotain kirjainta ja sit pieni sydän ja joku lintu? Niin yleisiä ettei oo semmosta persoonallisuutta tossa hommassa. Tämä siis mun mielipide :) Hyvää kesänjatkoo :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. vaikka tiet erkanis (toivottavasti ei), niin tatuoinnilla on monta muutakin merkitystä ja päällimäisenä just tää kesä:) mielipiteitä on toki monia, mä ite tykkään ku mun tatuoinnit on niin simppeleitä ja ennen kaikkee miellyttää omaa silmää. kivaa kesää sinne kans!:)

   Poista
 6. Onko kiinnostus blogin pitämiseen lopahtanut, vai mistä hiljaisuus? :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. no nyt ei kieltämättä oo ollu paloa päivittää, mutta kyllä se sieltä vielä tulee:)

   Poista