17.8.2016

I was doing just fine before I met you

Siitä on taas vierähtänyt melkein kuukausi, kun viimeksi avasin bloggerin. Okei oon vähintään kerran päivässä käyny kattoo josko olis tullu kommentteja, mutta näin postaamismielessä täällä ei oo tullut käytyä. Materiaalia ja aikaakin on ollut, mutta jotenkin ei vaan oo tehny mieli kirjottaa. Ja mä oon kyllä sitä mieltä, että väkisin postausten vääntäminen ei oo järkevää. Täytyy kirjoittaa silloin, kun siltä tuntuu. Oon toki pahoillani siitä, että täällä on ollut niin hiljaista. Mutta uskon ja luotan siihen, että moni teistä seuraa mua muissa somekanavissa (=lähinnä snäpissä), eli ihan pimennossa en oo ollu.

Mitään sen kummempaa tässä ei oo kuukauden sisällä tapahtunut. Oli Pipefest, oli Weekend ja oli kaiken maailman kissanristiäisiä tai juhlittua tuli ilman sen kummempaa syytäkin. Ehkä yksi kesän kohokohdista oli se, kun kävin hyppäämässä Kaivarissa Suomen korkeimman benjihypyn (150m). Kyseessä oli Veikkauksen järjestämä tempaus, jossa arvottiin tunnin välein ilmaisia hyppyjä. Siihenkin liittyi vaikka mitä säätöä, kun olisi pitänyt rekisteröityä puhelimella Veikkauksen asiakkaaksi, mutta mulla se ei osoitteeni vuoksi onnistunut. Mutta pienen juoksemisen jälkeen asia hoitui ja kolmannella arvontakerralla arpaonni osui kohdalle. Kyllä jännitti! Siellä korkeuksissa otettiin lähtölaskenta, jonka jälkeen olisi pitänyt antaa mennä ja nojata eteenpäin. No enhän mä sitten uskaltanut, vaan pyysin benjimiehiä vaan tökkäämään mut alas. Mahtava kokemus, ja menisin kyllä uudestaan!

Töissäkin oon ehtiny taas käydä jo muutaman viikon ajan. Nyt seuraavien viikkojen aikana mulla on enemmän työvuoroja ku koskaan, eli kesäriennot alkaa olla jo takana päin. Kouluunkin pitäis jossakin vaiheessa palata. Se tosin lykkääntyy näillä näkymin vasta myöhemmälle syksyyn juurikin töiden vuoksi. Nyt jo hirvittää loppuvuosi, kun kaikki aika menee taas töissä ja opiskellessa. Onneksi tuli kesällä hölläiltyä ihan kunnolla, niin jospa sitä taas jaksaa kiireistä arkea:)
2016-05-014
IMG_0373-001
IMG_0394-001
IMG_0384-001
IMG_0380-001
IMG_0401-001

Nää kuvat on niinkin pitkän ajan takaa kuin toukokuulta. Ja syy näin pitkälle viivästykselle julkaisun suhteen on se, että unohdin näitten kuvien olemassaolon ihan kokonaan:D Mutta parempi myöhään kuin ei milloinkaan!

Päällä oli Wishiltä tilattu mekko, joka on kyllä pituudeltaan niin rajoilla, että mekkona sitä en uskalla käyttää. Sama ongelma on ollut parin muunkin tilaamani "mekon" suhteen. Oon ite kuitenkin suht lyhyt (160cm), että suosittelen kyllä olemaan tarkka Wishin mekkojen kanssa.

Mitäs tykkäätte asusta?

17 kommenttia:

 1. Sinun postaukset on nykyään aika tylsää luettavaa. Jaksat kirjoittaa muutaman sanasen jotain turhaa mutta et mitään syvällistä tai pidempää juttua. Pitäisiköhän sinun keskittyä kokonaan siihen pelkkään "snäppäilyyn" kun sinun bloggaaminen on tämmöistä "kerran kk jotain turhanpäiväistä". Toisaalta nykypäivänä on niin paljon massa bloggaajia joilla ei todellisuudessa ole oikein mitään "sanottavaa", on vaan kiva olla "bloggari". Mutta oma vika kun seuraan josko jotain mielenkiintoista tällä kertaa olisi tullut eikä turhaa löpinää ja selittelyä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. mun blogi on pääsääntösesti aina tällasta turhaa löpinää:) toki otan mielellään postausideoita vastaan ja mulla on mielessä pari "syvällisempääkin" aihetta mistä kirjottaa, mutta niissä on aina omat riskinsä, niin en voi luvata mitään

   Poista
  2. Ei tartte lukea jos ei kiinnosta. Mitä se sinulle kuuluu, mitä toinen kirjoittelee. Häpeäisit!

   Poista
  3. Senja kuitenkin kestää kritiikkiä....jotkut ei.

   Poista
 2. Asu on tosi söpö, tummansininen sopii sulle :)

  Ja mun on pakko sanoo että oon aivan eri mieltä ton ekan kommentoijan kanssa :D Tuntuu että monilta on nykyään unohtunut se, millaisia blogit on alunperin olleet ja oletetaan vaan että kaikkien bloggaajien pitäis suoltaa päivittäin jotain ammattitason postausvirtaa. Tää sun blogi on ihana just tällasena, tosin itse tietysti lukijana lukisin mielellään postauksia vähän useamminkin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. joo täytyy yrittää parantaa tahtia, eka pitäis vaan hankkia kamera jostain niin olis jotain postattavaakin:D kiitos!

   Poista
 3. Toi asu on kyllä aivan ihana ja hurja tuo benjihyppy! :)

  VastaaPoista
 4. Ihana asu ja oot kyllä hoikistunut ihan hurjan paljon!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. mä kyllä luulen että kesän aikana tuli vähän kiloja takas, mut täytyy hankkiutuu eroon niistä😅 kiitos paljon!

   Poista
 5. Vastaukset
  1. se on hame;) mut joo mäki tykkään, kiitos!<3

   Poista
  2. :D no hitto, mä katoin, että tuo on mekko :D

   Poista