27.8.2016

kodin uusi ilme

Mä harvoin teen mitään sisustus- tai kotiaiheisia postauksia, mutta tällä kertaa ajattelin esitellä mun matalan (itseasiassa aika korkeen) majani uutta järjestystä. Tässä kämpässä on neliöitä 24, mikä jo itsessään rajoittaa huonekalujen sijoittelua. Sillon kun muutin tänne me luultiin, että mun parvisänky ei mahdu järkevästi muualle kuin ikkunan eteen. Tossa reilu pari kuukautta sitten porukat oli kuitenkin käymässä mun luona, ja ruettiin miettimään, josko sängyn saisi sittenkin eri kohtaan mahdutettua. Niin me sitten extemporena alettiin hommiin, ja pistettiin järjestys uusiksi. Pari hyllyä piti irrottaa seinältä, jotta sänky saatiin pois ikkunan edestä paremmalle paikalle. 

Mulla kävi taas sama homma kuin muuttopäivänä: jouduin lähtemään kesken kaiken töihin, ja näin vasta yöllä kotiin tullessani lopputuloksen:'D Onneks mulla on tollaset porukat, jotka mielellään laittelee mun kotia vaikken itse olis paikalla! Lopputuloksesta tulikin sitten parempi, kuin osasin edes odottaa. Nyt mun asunnossa on paljon valoisampaa, ja tilaakin riittää pienestä neliömäärästä huolimatta oikein hyvin. Harmittaa jo nyt, että sitten jos musta tulee täyspäiväinen opiskelija, ei mulla oo enää varaa asua täällä. Täytyy siis nauttia nyt vielä kun voi. Eniten ikävä tulee kyllä kattoterassia, sijainnista puhumattakaan.

Mutta sitten itse asiaan, eli kuvapläjäykseen uudesta järjestyksestä. Vertailun vuoksi kannattaa käydä kurkkaamassa tämä postaus, josta näkee miltä täällä ennen näytti.

IMG_0682-001
IMG_0674-001
IMG_0669-001
IMG_0685-001
IMG_0712-001
IMG_0691-001
IMG_0695-001
Kalenteri saatu Printiciltä. Tosi loogisesti toukokuu ensimmäisenä kuukautena:D

IMG_0714-001
IMG_0721-001
IMG_0731-001
IMG_0736-001

Uuden järjestyksen takia piti tietysti tehdä myös vähän uusia hankintoja Ikeasta. Mun kylppärissä ei kummosemmin ole esiteltävää, mutta lisäsin sinne vaaleanpunaista ja harmaata pyyhkeiden ja maton myötä jatkamaan koko asunnon värilinjaa. Kunnon tyttökämppä!

Mitä tykkäätte uudesta järjestyksestä?

11 kommenttia:

 1. Sori random mutta näin sut eilen töissä ja pakko peukuttaa! Hoidit työt hyvin ja näytit sopivan ympäristöön :) Poikaystävä tehnyt samoja hommia ja kertonut ettei ole aspa-homma helpoimmasta päästä ja työympäristökin on noh.. hieman sisäsiittoinen :D tsemppia duuniin

  VastaaPoista
 2. Kiva muutos! Uus järjestys varmaan lisää valoa ja toisaalta voi olla hämärämpää/rauhallisempaa nukkua ku sänky ei oo ikkunalla :D

  VastaaPoista
 3. Tykkään kans! Sun ansiosta ihastuin jo viime vuoden puolella tuohon kerrossänkyyn ja se on vieläkin hankintalistalla, ai että miten se toisi lisätilaa omaankin luukkuuni, kun vaan saisi hankittua sen :-D Minkälaiset asumissuunnitelmat sulla on sitten kun pääset kokopäiväisesti opiskelemaan? :) Hoasin kautta ei käsittääkseni yksiöitä saa kovin helposti, ensin pitää asua solukämpässä jonkun aikaa.. en toki sano että sekään automaattisesti huono ratkaisu ois! Tsemppiä sulle töihin ja opiskeluihin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hoasin kautta olis tarkotus yksiöön päästä, vaikka se vaikeeta onkin:) onneks kaveri on muuttamassa poissa kämpästään vuodenvaihteessa, niin jospa se kämppä järjestyis sit mulle jos ei muita oo saatavilla. kiitos!:)

   Poista
  2. Hoas on poistanut yksiöihin hakioilta tuon soluasunto pakon.

   Poista
 4. heissan rottis tässä muuta ullavaan ehkä hieman vähän pailaus mahdollisuuksia ja joutusit sietämään karvaista keskivartalolihavaa rottapoikaa voimia korttienjakotöihin asuntosi on pikkunätti imurin kanssa pyörii ympyrää asunto siivottu joko ny alkaa syksy jes

  VastaaPoista
 5. Hei. Upeita kuvia. Kuopiosta kyselen mistä olet ostanut parvisängyn? Kiiitos 😀

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos!:) parvisängyn ostin tori.fi:stä käytettynä, mutta alunperin sänky on ikeasta!

   Poista