3.9.2016

hamppuuntuneet hiukset henkiin Olaplexillä

Hiuspäivitystä luvassa! Kävin edellisen kerran tukkahuollossa ennen juhannusta, jolloin sain ensimmäistä kertaa ikinä päähäni sinettipidennykset. Kuudessa viikossa mun hiukset ehti kasvaa taas melkoista vauhtia. Juurikasvua pukkasi, ja pidennysosioitakin oli irronnut päästä (yleensä vielä julkisilla paikoilla). Pahinta kuitenkin oli hamppuuntuneet latvat, jotka tekivät hiustenlaitosta hankalaa. Suoristusrauta ei tahtonut "liukua" ja hiuksia sai olla harjaamassa vähän väliä. Hamppu mikä hamppu - ja vielä ylikasvanut sellainen.

Eilen taiottiin vihdoin tukka uuteen uskoon. Kampaajana toimi tuttuun tapaan Essi, ja paikkana yhteistyökumppanini Salon Pepe Åhmanin Tapiolan tilat. Essi teki kesällä vuoroja myös Espoonkeskuksessa, jossa mäkin edellisillä kerroilla vierailin, mutta on siirtynyt nyt kokonaan takaisin Tapiolaan.

IMG_6342-001
Lähtötilanne oli aika järkyttävä...

Koska pidennyksiä on vielä hyvin päässä jäljellä, ei vielä tässä vaiheessa lähdetty vaihtamaan uusia sinettejä tilalle. Vain yksi parin hiuskarvan varassa ollut sinetti piti poistaa, muuten keskityttiin sitten elvyttämään mun hamppuuntuneet kutrit ja värjäämään tietysti juurikasvu piiloon. Suuri syypää räjähtäneisiin hiuksiini oli se, että olin pessyt niitä syväpuhdistavalla shampoolla. Pidennykset ja oma tukka kärsii siitä paljon, mutta enhän mä sisäinen blondi sitä ollut tajunnut. Nyt syväpuhdistava on siis käyttökiellossa:'D

Ollaan aiemmillakin kerroilla käytetty mun tukkaan Olaplexiä, ja tälläkin kertaa kyseinen ihmeaine sai suuria muutoksia aikaan. Kyseessä on siis kemiallisten käsittelyjen (tässä tapauksessa hiusten värjäyksen) yhteydessä käytettävä tuote, joka korjaa, vahvistaa ja suojaa hiuksia. Mahtiaine muun muassa hiusten vaalennuksessa, joka rasittaa hiusta ja paljon. Olaplex estää hiuksia vahingoittumasta, korjaa jo syntyneitä vaurioita ja vahvistaa hiuksia. Olaplexillä on kolme eri ainetta, joista kahta ensimmäistä käytetään kampaamossa käsittelyn yhteydessä. Kolmas on tarkoitettu kotikäyttöön ylläpitämään Olaplexin vaikutusta.

Desktop29-001

Mulle tehtiin värjäyksen yhdeydessä kaksivaiheinen Olaplex-käsittely. Lisäksi leikattiin huonoa latvaa reilusti yli 10cm pois. Hamppukasa muuttui paljon sileämmäksi ja helpommin käsiteltäväksi, kuten kuvasta näkyy. Eikä tarvinnut vaihtaa vielä uusia sinettejä! En vois olla enää tyytyväisempi lopputulokseen. Jotenkin näitä kuvia verratessa vasta tajusin, että miten pahaan kuosiin tukka olikaan päässyt. Mä odotin lähinnä sitä, että juurikasvu saa kyytiä. En siis todellakaan olisi uskonut, että lähden noin erinäköisellä tukalla pois.

Ja tälläkin kertaa mulla on tarjolla teille alennusta! Mainitsemalla varauksen yhteydessä koodin SENJA (netissä tai puhelimitse), saatte -10% alennusta Salon Pepe Åhmanin kampaamopalveluista Olaplexiä lukuunottamatta. Alennus on voimassa syyskuun loppuun asti, ja toimii siis kaikissa Salon Pepe Åhmanin liikkeissä. Ajan pääsee varaamaan helposti tästä!

Suosittelen kyllä ehdottomasti kokeilemaan myös Olaplexiä. Salon Pepe Åhmanilla Olaplex maksaa käsittelyn yhteydessä 35e:)

Melkoinen muutos, eikös?

EDIT// Verratkaapa muuten pidennysten väriä näihin kuviin, kun pidennykset oli juuri laitettu. Kesän aikana vaalentunu tosi paljon!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti