6.5.2017

kampaamokäynti videolla!

Heippa ihanat! Kävin viime viikolla vähän turhan pitkäksi venähtäneen tauon jälkeen Essin käsittelyssä Salon Pepe Åhmanilla. Tällä kertaa mäkin jouduin hommiin, koska kuvasin operaatiosta videon. Minä ja videokuvaaminen - aika harvinainen yhdistelmä!

IMG_2700-001

Pohjustetaan nyt vielä ennen videota sen verran, että mun järkkäri ei tarkenna automaattisesti videota kuvatessa, mikä hieman häiritsee joissakin kohdissa. Editointia mä jännitin hirveästi etukäteen! Oon editoinu koulussa joo videoita, mutta ne "taidot" pääsee aina ruostumaan nopeasti. Yllätyin kuitenkin positiivisesti siitä, miten hyvin mä hommasta suoriuduin omaan taitotasooni nähden. Kyllähän siinä muutama tunti vierähti, mutta oon kyllä todella tyytyväinen lopputulokseen. Ehkä pitäisi tehdä tätä hommaa enemmänkin, niin kehittyisi lisää:)

Mutta tosiaan videolla pääsette näkemään mun kampaamokäynnin kokonaisuudessaan. Here we go!

Sitten vielä kuvien muodossa lähtötilanne ja lopputulos! En nyt jaarittele tekstin muodossa sen kummemmin, sillä kaikki tarpeellinen info löytyy videolta.

IMG_2698-001
Lähtötilanne: kaksi kuukautta pidennysten laitosta.


2017-05-05 (2)
 Vasemmalla tilanne pidennysten poiston jälkeen. Oikealla tukkaan laitettu väri ja Olaplex-käsittely.


IMG_2761-001
Lopputulos!♥

Mitäs tykkäsitte videosta (älkää olko pliis liian ankaria:D), kiinnostaisiko nähdä lisää videoita multa? 

 Loppuun vielä muistutus samasta vanhasta alennuksesta, eli koodilla SENJA saatte -10% alennusta kaikista Salon Pepe Åhmanin kampaamopalveluista (paitsi Olaplex)! Ajan saa kätevästi varattua netistä, klik tästä!

6 kommenttia:

 1. Kiva video ja onnistunut lopputulos! <3

  VastaaPoista
 2. Ääni ei kuulunut joissakin kohdissa kunnolla, muuten ihan hyvä video :) Lisää vaan!

  VastaaPoista
 3. siis miten oot voinu hukata yhen pidennyksen?😂

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. heitin pidennyksiä eri paikkoihin niiden tiputtua, ja yksi oli sitten jäänyt kaapin uumeniin :'D löytyi siis kuitenkin jälkikäteen!

   Poista